Özdilek

Güncel

Polis haftası panayır havasında kutlanacak

Kocaeli Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, Polis Teşkilatının 168. Kuruluş yıldönümü nedeniyle gerçekleştirilecek etkinliklerin her yıl düzenlenen etkinliklerden farklı olarak panayır havasında gerçekleştirileceğini söyledi.

4 Nisan 2013 Saat: 21:30
Polis haftası panayır havasında kutlanacak
Polis haftası panayır havasında kutlanacak
Polis Teşkilatının 168. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle her yıl olduğu gibi bu yılda düzenlenecek etkinlikler hakkında bir basın açıklamasında bulunan Kocaeli İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, kutlamaların resmi kutlamaların daha ilerisinde herkesin katılabileceği ve polis ile vatandaşın bir arada olacağı panayır havasında gerçekleştirileceğini belirtti.

PANAYIR HAVASINDA OLACAK
Makamında basın açıklamasında bulunan Hulusi Çelik “Polis teşkilatımızın 168. kuruluş yıldönümü haftasına giriyoruz. Her yıl değişik etkinliklerle anılıyor. Ancak bu sene sayın valimizin talimatıyla bu eski törensel gösterilerden ziyade emniyet teşkilatını doğru anlatmak için ve polisin görevini vatandaşlara tanıtabilmek için konseptte değişiklik yaptık. 6 Nisan 14.00-1800 arasında gençlik şöleni tadında bir etkinlik yapıcaz. Vatandaşlarla polisin buluşmasını amaçlıyoruz. Gerçekten panayır havası içerisinde geçecek, orada hem çocuklarımız eğlenecek hem de gençlerimiz için oyun gösterileri olacak. Ortayaş vatandaşlarımız için de etkinliklerimiz olacak. Halkın polisle birlikte eğlenebildiği kaynaşabildiği etkinlikler yapacağız. Kendi kullandığımız nostaljik malzemeleri de tanıtıcağız.” dedi

MURAT GÖĞEBAKAN KONSERİ OLACAK
Çelik açıklamanın devamında  “Polis teşkilatı bu halktan oluşuyor. Ama resmi kıyafet giyildiğinde kendisini ifade etmekte zorlanıyor. Yaptırımla ilgili işlemleri biraz zor ve sevimsizdir. Ancak tanırsanız seversiniz. Bizde kendimiz 7 den 70 e herkese tanıtmaya kaynaşmaya çalışacağız.” Şeklinde konuştu. Yapılacak olan etkinlikleri anlatmayı sürdüren Çelik, “ 7 Nisan’da da Yelken yarışı yapacağız. 130’a yakın sporcu katılacak. Derince yelken kulübü 60 evler sahilinde bir yarış gerçekleştirecek. Yelken ve dalış kurslarına giden 20’ye yakın polisimizde orda olacak. Kaynaşmada Bu sporlarında bize katkısı olacağını düşünüyoruz. Orada da yelkencilerle birlikte olacağız. 8’inde şehitlik ziyareti olacak. Şehitlerimizi anacağız. şehit aileleriyle beraber. Onlar bizim olmazsa olmazımız. Aynı gün 16.00’da mevlüdümüz olacak. İkindi namazına müteakip. İzmit Belediye Başkanlığı bize güzel bir jest yaptı. Önemli bir katkıda bulundu. Belediyenin organizesinde 9 nisan’da saat 20.00’de şehit recep topaloğlu spor salonunda murat göğebakan konseri olacak. Bütün halkımıza açık olacak. 10 nisanda çelenk koyma töreni olacak. Bunun haricinde birde resepsiyonumuz olacak.” dedi.

İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik açıklamasını bitirirken diğer ilçelerdede etkinlikleri olacağını vurgulayarak “Vatandaşlarımız bundan memnun kalırsa, panayır havasında, gençlik şöleni havasında geçecek etkinliklerimizi geleneksel hale getirmek isteriz. Sürecin içerisinde gençleri hem bilgilendirmek hem de onların algılarını da ölçmek babında güzel bir etkinlik olacak”  şeklinde konuşup basın mensuplarına teşekkür etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat