Özdilek

Güncel

PORLAND, 41 BURDA’DA AÇILIYOR

3 Mart Cumartesi günü İzmit AVM’si 41 BURDA’da açılacak olan, 1510m2’lik yepyeni mağazasında, Masa Üstü, Mutfak ve Ev&Dekor ürün gamı altında yeni sezonun en trend ürünlerini tüketicisi ile buluşturacak.

3 Mart 2018 Saat: 09:33
PORLAND, 41 BURDA’DA AÇILIYOR
PORLAND, 41 BURDA’DA AÇILIYOR

Porland, Renk ve desen çeşitliliğinin yanı sıra kaliteli ve dayanıklı ürünleri ile  Türkiye’nin lider porselen üreticisi olma konumunu korurken, sektöre de yenilikler katmaya devam ediyor. “Takımını Oluştur” konsepti ile tekli ürün satışı olan koleksiyonlardan istediğiniz ürünü alıp, kendi tarzınıza uygun takımınızı oluşturabiliyorsunuz. İster kendiniz için, ister sevdikleriniz için sınırsız adette satın alabileceğiniz, özgür ve özgün tasarımlar sizleri bekliyor.

 

 

Porland’ın yeni mağaza konsepti de kendi mimarları tarafından dekore ediliyor. Hammaddesi toprak olan porselen ürün grubundan ilham alınarak taş, tuğla, ve ağacın metal ile bütünleştiği mağaza konsepti, müşterilerin beklentilerini de karşılamayı amaçlıyor. Yaşayan alanların sıcaklığını hissettiren, dinamik renklerin hakim olduğu bu alanlarda mağaza ziyaretçileri yorulmadan ve keyifle alışveriş yapmanın mutluluğunu yaşıyor.

 

Porland, dekorasyon trendlerine yön veren tasarımları, ürün çeşitliliği, ödeme koşulları, avantajlı alışveriş fırsatları, satış ve satış sonrası servis anlayışı, güler yüzlü personeli ve keyifli ortamı ile Türkiye'de 29 farklı noktada zincir mağazaları ve pek çok satış noktası ile vazgeçilmez bir alışveriş deneyimi vaad ediyor.

 

2018 yılında da yatırımlarına hızla devam eden Porland, yıl sonuna kadar mağaza sayısını arttırarak hem yurt içinde hem de yurt dışında büyümeye ve gelişmeye devam edecek.

 

 

Porland İzmit 41 Burda AVM  Mağazası

Sanayi Mah. Ömer Türkçakal Bulvarı No:7, Eski Sefa Sirmen Bulvarı, 41040 İzmit/Kocaeli

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat