Özdilek

Güncel

Prof. Dr. İnayet Aydın Pehlivan Kartepede

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

   Marmara Kalkınma Ajansının (MARKA) Teknik Destek Programı kapsamında kabul edilen Kartepe Kaymakamlığı’nın “Okul Müdürlüğünden Eğitim Liderliğine” eğitim projesi kapsamında Prof. Dr. İnayet Aydın Pehlivan Kartepeli okul müdürlerine “Eğitim Yönetiminde Yeni Yaklaşımlar ” konulu eğitim verdi.

    İlham veren sunumuyla Prof. Dr. İnayet Aydın Pehlivan şöyle dedi:” Yeni bir kuşakla karşı karşıyayız. Yönetimimizin de o kuşağa ayak uydurması gerekir. Bir okul müdürünü lider yapan astlarını etkilemesidir. Birini etkilemek istiyorsan veri kullanacaksın. Çalıştığımız her ortamda adaletli iletişim kurmalıyız. Gerçek adalet düzeltilebilir adalettir. İdarecinin performans sistemi geliştirici olmalıdır. İdareci performansta bir zaman dilimine bakmamalıdır. Okul müdürü sınıfın içinde ne olduğunu bilmek zorundadır. Eğitim lideri öğretmenlere ve okula farkındalık yaratmalıdır.”

   Programın sonunda Prof. Dr. İnayet Aydın Pehlivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cansız, Halk Eğitim Müdürlüğü kursiyerlerinin üretmiş olduğu Kartepe hatırası işlenmiş hediyelik keçe verdi. Kartepe Kaymakamlığı Proje Koordinatörü Şener Meral, Marka’ya yapmış oldukları teknik destekten dolayı teşekkür etti ve programın Prof. Dr. Selahattin Turan (Liderlik, Değişim ve Geleceğin Okulu) eğitimleriyle devam edeceğini söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat