Özdilek

Güncel

Prof. Dr. Türker Özdoğan Kandıralılarla Buluşuyor

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

             Kocaeli Kandıralılar Derneğinin 2010 yılının Ekim ayı yemekli toplantısında, ABD George Washington Üniversitesi'nde halen Profesör olarak hocalık yapmakta olan Prof. Dr. Türker Özdoğan konferans verecek.

 

Geleneksel hale gelen aylık yemekli toplantılarımız yeni dönemde de devam ediyor diyen Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Alkan; “Kandıralıları 13 Ekim 2010 Çarşamba akşamı saat: 19:30’da Otel Asya’da bir araya getireceğiz. Yemekli toplantımıza katılanlar Kandıralı Jazz müzisyeni ve Seramik Profesörü Türker Özdoğan’ı dinleme imkanı da bulacaktır.

İlgi duyanların ve hemşehrileri davet ediyorlar.

 

Kocaeli Kandıralılar Derneğinin Ekim ayı toplantısına katılmak isteyenler Başkan Yardımcısı Erdal Baykara (0532 225 30 05) ve Günay Gülcü’nün (0532 251 41 43)telefonunu arayarak rezervasyon yaptırabilir. 

 

Prof. Dr. Türker ÖZDOĞAN Kimdir?

1944 Kandıra doğumlu. İstanbul'da Güzel Sanatlar Yüksek Okulunu bitirdikten sonra Amerika'ya master için gelir.

Master yaptığı George Washington Üniversitesi'nde halen Seramik Profesörü olarak hocalık yapmaktadır. Seramiklerini yaparken Kızılderili ritüellerinden ve sembollerinden esinleniyor.

Aynı zamanda bir Jazz müzisyeni.

Yaklaşık 37 senedir Amerika`da bulunan Türker Özdoğan, Kızılderililer ve Meluncanlar`ın Türk dünyası ile kaynaşması konusundaki kişisel çabası ile tanınıyor.   

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat