Özdilek

Spor

RALLİ SEZONU İZMİR'DE AÇILDI

TOSFED Ralli Kupası ilk yarışı “Aras Cam Rallisi”, 22 ekibin katılımı ile İzmir’de gerçekleştirildi. 4 ayrı kategoride heyecan dolu mücadelelere sahne olan organizasyon, Teos Marina’daki ödül töreni ile son buldu.

3 Mart 2013 Saat: 18:51
RALLİ SEZONU İZMİR'DE AÇILDI
RALLİ SEZONU İZMİR'DE AÇILDI

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından bu yıl başlatılan amatör sürücülere yönelik TOSFED Ralli Kupası’nın ilk yarışı, 02-03 Mart tarihlerinde gerçekleştirildi. Kısa adı BMS olan Batı Anadolu Motorsporları Kulübü tarafından Aras Cam sponsorluğunda düzenlenen yarış, Seferihisar bölgesindeki 2 özel etabın 3’er kez geçilmesinden oluştu.

İzmir, İstanbul ve Bursa illerinden 22 ekibin start aldığı ralli, 4 ayrı kategoride mücadeleye sahne oldu. 03 Mart Pazar sabahı Teos Marina’dan verilen seramonik startla başlayan rallide, Tentesolt isimli 6,80 km. uzunluğundaki Göndence ve Isıcam isimli 10 km. uzunluğundaki Seferihisar etapları üçer kez geçildi.

Heyecan dolu mücadelelere sahne olan organizasyonda Kategori 1 birinciliğini Fiat Palio ile Alper Akgün-Serkan Korkmaz, Kategori 2 birinciliğini Fiat Palio Kit Car ile Orçun Nural-Orkan Gökşen, Kategori 3 birinciliğini Renault Clio Ragnotti ile Hakan Ertarman-Yunus Emre Bol ve Kategori 4 birinciliğini de Alfa 156 ile Ümit Kemal Coşkun-Özgür Gürlük ekipleri kazandı. Teos Marina’da düzenlenen törende kategorilerinde ilk 3 dereceyi paylaşan pilotlar, ödüllerini aralarında Tosfed Başkanı Demir Berberoğlu’nun da yer aldığı yetkililerden aldılar.

Tosfed Ralli Kupası, 23-24 Mart tarihlerinde Ege Otomobil Sporları Kulübü tarafından düzenlenecek olan İzmir Rallisi ile devam edecek.

  

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat