Özdilek

Güncel

REŞAT HOCA, EKİP İLE ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRDİ

Körfez’de yoğun bir çalışma temposu yürüten CHP adayı Prof. Dr. Reşat Başar, seçimi almak için oldukça yoğun tempoda çalışıyor.

19 Aralık 2013 Saat: 12:51
REŞAT HOCA, EKİP İLE ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRDİ
REŞAT HOCA, EKİP İLE ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRDİ

CHP’nin ve Kocaeli’nin tek Prof adayı Başar, ne sokağı ne planlama  ne de  örgütlenmeyi ihmal ediyor. Tam bir hoca titizliği ile seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Hergün bir mahallede İlçe başkanı Mehmet Miroğlu ile birlikte esnafları kapı kapı gezip projelerini ve kendini anlatan Başar Hoca, bu çalışmalarının yanı sıra örgütlü çalışmanın  daha önemli olduğuna inandığını ifade ediyor.  Başar, her mahallede oluşturulan ekipler ile ayrı bir koldan da vatandaşların oylarına yönelik çalışmalar yapıyor. Bu kapsamda dün Hacıosman Mahallesi çalışma gurubunu topladı. Şeçim koordinasyon merkezinde çalışmaları yürüten ekip  ile değerlendirme toplantısı yapan Başar, hem kendi çalışmaları hakkında  bilgiler verdi hem de temsilcilerle mahallerdeki çalışmalarda görülen eksikleri gözden geçirdiler. İlçe Başkanı Mehmet Miroğlu’nun da katıldığı toplantıda, bir dizi planlama yapılıp, kararlar alındı. Toplantı sonrası bir açıklamada bulunan  CHP adayı Reşat Başar, halkın büyük ilgi gösterdiklerini, kapı kapı dolaşarak bir dizi sorun  ve halkın beklediği hizmetleri tesbit ettiklerini, bunların kendilerine yol göstereceğini ifade etti. Başar, ekiplerin büyük bir fedakarlıkla çalıştıklarına dikkat çekerek, hepsine ayrı ayrı teşekkür etti. Başar, seçimi hem de iyi bir oy oranı ile alacaklarına inandıklarını da dile getirdi.

 

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat