Özdilek

Spor

Rıdvan Şükür, Formula 1 Pistinde Koştu.

Dağcı ve doğa sporcusu Rıdvan Şükür, Maraton koşanlar grubu davetlisi olarak katıldığı Formula 1 pistinde düzenlenen koşuda 10 km koştu.

8 Aralık 2013 Saat: 20:00
Rıdvan Şükür, Formula 1 Pistinde Koştu.
Rıdvan Şükür, Formula 1 Pistinde Koştu.

Türkiye Maraton Koşanlar  grubu tarafından  tarafından düzenlenen,  8 Aralık sabahı saat 08.00 başlayan, buz kesmiş Formula  1 pistinde  koşan Şükür,  her şeyin güzel olduğunu ve organizasyonun mükemmel  gerçekleştiğini söyledi. Start noktasında hazır bekleyen sporcuları  soğuk havanın bile etkilemediğini  ifade eden şükür, formula 1 parkurunda 2 tur atarak 10 km  koşmanın heyecanlı olduğunu söyledi. Yurdun dört bir yanından  gelen  Atletizme gönül veren  samimi dostları ile koşan Dağcı  Şükür,  çok değişik bir alanda böyle bir pistte  koşmanın kendisi için önemli olduğunu söyledi. Formula  1 pistinde kendisinin daha önceki yıllarda Formula 1 yarışlarını izlediğini söyleyen Gebze Gebze Dağcılık ve Doğa sporları kulübü başkan yardımcısı Rıdvan Şükür, koşunun  atletizm pistleri dışında Formula 1 pistinde yapılmasının, Atletizme olan ilgiyi arttıracağını söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat