Özdilek

Spor

Rıdvan Şükür, Sporcu beslenmesi eğitimine katıldı.

Rıdvan Şükür, Türkiye Atletizm Federasyonu’nun Ataköy Olimpiyat evinde düzenlediği “Sporcu Beslenmesi ve Performansa Etkisi” konulu seminere katıldı.

21 Aralık 2016 Saat: 07:47
Rıdvan Şükür, Sporcu beslenmesi eğitimine katıldı.
Rıdvan Şükür, Sporcu beslenmesi eğitimine katıldı.

IAAF IAAF Uluslararası Atletizm Federasyonları birliği antrenörü olan Rıdvan Şükür, davetli olduğu sporcu beslenmesi ile ilgili seminerin kendisi için faydalı olduğunu söyledi. Spor ve beslenme uzmanı kişilerce verilen eğitimde, sporda performansa etki eden beslenmemin çeşitleri üzerinde duruldu.  Sporda beslenmenin önemi konusunda açıklama yapan eğitimci sporda beslenmedeki problemin ana nedenleri üzerinde durdu. Rıdvan Şükür, önümüzdeki dönem içersinde spor eğitimlerine katılacağını belirtti.   davetli olduğu sporcu beslenmesi ile ilgili seminerin kendisi için faydalı olduğunu söyledi. Spor ve beslenme uzmanı kişilerce verilen eğitimde, sporda performansa etki eden beslenmemin çeşitleri üzerinde duruldu.  Sporda beslenmenin önemi konusunda açıklama yapan eğitimci sporda beslenmedeki problemin ana nedenleri üzerinde durdu. Rıdvan Şükür, önümüzdeki dönem içersinde spor eğitimlerine katılacağını belirtti.  

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat