Özdilek

Güncel

Rotary Kulüp Doğan’ı Ağırladı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Körfez Rotary Kulübü’nün bu ayki konuğu İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan oldu. Buzz Restaurant’ta gerçekleşen yemekli toplantıda Başkan Doğan kulüp yöneticilerine ve üyelere belediyenin son dönem çalışmaları hakkında bilgi verdi. Toplantının ev sahipliğini Körfez Rotary Kulübü Başkanı Kaan Kobakoğu yaparken, yönetim kurulu üyeleri; Arif Akifoğlu, Bahadır Köprülü, Bora Ergene, Bülent Kaya, Ferhan Arıkan, Ferit Gençtürk, Gökhan Tanrıverdi, Kubilay Kırman, Kubilay Urhan, Mustafa Kaya Sefa Müezzinoğlu, Esra Kobakoğlu ve Hakan Özer de toplantıda hazır bulundu.

 

KONUKLARIMIZI GÖLKAY’DA AĞIRLADIK

 

Körfez Rotary Kulüp Başkanı Kaan Kobakoğlu, kent yaşamındaki önemli isimleri konuk etmeyi gelenek haline getirdiklerini söyleyerek; “Bu toplantılar sayesinde kentimizdeki gelişmeleri karşılıklı değerlendirme fırsatını buluyoruz. Ayrıca, konuklarımızın geleceğe yönelik proje ve düşüncelerini ilk ağızdan duymak da bizleri heyecanlandırıyor. İzmit Belediyesi kentin dış dünyaya açılmasında son dönemde büyük işler başardı. Bu başarı da Başkan Doğan’ın vizyon sahibi bir yönetic olmasının büyük etkisi olduğuna inanıyorum. Kolay bir örnek vermek gerekirse Gölkaypark, su sporlarının gelişmesi yanında, ev sahibi olduğu uluslar arası organizasyonlar ve bizlerin yaz boyu konuklarını ağırladığı bir tesis olma özelliği taşıdığından, bu kent için önemli bir kazanımdır. Şahsen ben başka illerden gelen hatta yurt dışından gelen konuklarımı Gölkaypark’da ağırladım. Ayrıca su kayağını da herkese tavsiye ederim” diyerek, projeyi desteklediğini gösterdi.

 

İZMİT CAZİBE MERKEZİ OLMALI

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, böyle bir toplantıya konuk olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek başladığı konuşmasında; “ Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren vizyonumuz doğrultusunda adım adım ilerliyoruz. Burada bir kez daha ifade ediyorum, vizyonumuz: Türkiye’nin cazibe merkezi dünyada tanınan yeni bir İzmit’tir. Yaşama geçirdiğimiz projelerde bir çok ilk gerçekleştirdik. Bu ilkler İzmit’i marka şehir yapma amacını taşıyor. Gölkaypark, cephanelik spor kompleksi, kültür tepesi, tarih koridoru, bisikletli yaşam projesi, emekli evleri, mahalle konakları, taksi durakları, kent geneli devam eden dekoratif aydınlatma çalışmaları, muhtarlık hizmet masası, çocuk hakları masası, speaking cafe bu amaca yürüdüğümüz yolda ilk aklıma gelen kaldırım taşlarıdır. Bunlara önümüzdeki süreçte yenileri de eklenecek. Ama bizim yegane gücümüz, halkımızdan ve sizler gibi sivil toplum kuruluşlarından aldığımız destektir. Çalışmalarımızın takdir görmesi, bizi daha iyi şeyler yapmaya zorluyor ve halkımıza daha güzelini vermek adına yüksek moralle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Böyle bir toplantıda düşüncelerimi sizlerle paylaşmaktan ben de büyük mutluluk duydum” dedi. Körfez Rotary Kulüp Başkanı Kaan Kobakoğlu, gecenin anısına Başkan Doğan’a plaket ve onur belgesi verdi.  

 

Foto 1: Körfez Rotary Kulüp Başkanı Kaan Kobakoğlu, gecenin anısına Başkan Doğan’a plaket ve onur belgesi verdi.  

Foto 2: Toplantının ev sahipliğini Körfez Rotary Kulübü Başkanı Kaan Kobakoğu yaparken, yönetim kurulu üyeleri; Arif Akifoğlu, Bahadır Köprülü, Bora Ergene, Bülent Kaya, Ferhan Arıkan, Ferit Gençtürk, Gökhan Tanrıverdi, Kubilay Kırman, Kubilay Urhan, Mustafa Kaya Sefa Müezzinoğlu, Esra Kobakoğlu ve Hakan Özer de toplantıda hazır bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat