Özdilek

Güncel

Saadet Körfez’den Erzurumlular’a Ziyaret

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Saadet Partisi Körfez ilçe teşkilatı, seçim çalışmalarını sürdürürken ilk ziyaretini Körfez Erzurumlular Derneğine yaptı.

Saadet Partisi(SP) Körfez ilçe teşkilatı, dün Körfez Erzurumlular Derneğini ziyaret ederek projelerini anlattı. Seçim hazırlıkları kapsamında ilk dernek ziyaretini de Erzurumlular Derneği ile gerçekleştiren Saadet Partisi Körfez ilçe teşkilatı, çalışmalarına hız katarak devam ediyor. İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan, mahalle temsilcileri ve yönetim kurulu ile yaptığı ziyarette Saadet Partisinin yaptığı ve yapacağı icraatları anlatan Sarıdoğan, ülkenin geleceği için Erzurumluları da Saadet Partisine destek vermelerini istedi. Körfez Erzurumlular Derneği Başkanı Bekir Sarıgül, yönetim kurulu ve dernek üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda, Dernek Başkanı Bekir Sarıgül partililere ve Recep Sarıdoğan’ ın anlattıklarını dinledikten sonra ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Dernekte ki toplantıdan sonra ev ziyaretlerine devam eden partililer, yoğun çalışmalarına devam edecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat