Özdilek

Güncel

Saadet Partisi'nden Hac Ziyareti

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan, İlçe Muhasibi Vedat Yavuz, Kanaat Önderleri Başkanı Mahir Coşkun, İstişare heyeti üyesi Avni Okançay ve İl Yönetim kurulu üyesi Kemal Halıcı ile birlikte hacdan yeni dönen Saadet Partisinin eski İl Başkanlarından ve Genel İdare Kurulu üyesi Mehmet Aras’ı evinde ziyaret etti.

Körfez İlçe Başkanı ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Aras Allah Her Müslüman’a hac ibadetini yapmayı nasip etsin, bizler kutsal topraklara giderek hem hac farizasını yerine getirdik hem de bir takım hakikatleri görmeyi Rabbim bize nasip etti dedi. Peygamberimizin ile İslam düşmanları ve münafıklar arasında çetin savaşların yapılmış olduğunu, bunu savaş yapılan yerleri gördüğünde daha iyi anladığını söyleyen Mehmet Aras, sözlerine şöyle devam etti. Mücadelenin geçmişte Allahın rızasını kazanmak için Peygamberimiz ve onun sadık sahabelerinin sıcak demeden, açlık, yoksulluk ve işkencelere maruz kalmalarına rağmen davalarından taviz vermeden mücadele etmeleri bize örnek teşkil etmelidir. Onlar zalimlere boyun eğmediler, bizde Erbakan Hocamızla birlikte Adil düzeni kuruncaya kadar mücadelemize devam ediyoruz. Sizlerde aynı mücadeleyi bizden sonra bayrağı düşürmeden devam sürdürmelisiniz diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat