Özdilek

Güncel

Şaban Sarıgülle’ye Mevlit Okutulacak

Şaban Sarıgülle’ye ailesi mevlit okutacak.

21 Aralık 2016 Saat: 12:21
Şaban Sarıgülle’ye Mevlit Okutulacak
Şaban Sarıgülle’ye Mevlit Okutulacak

Saban Sarıgülle’nin mevlüdi   cumartes akşamı yası namazı sonrası Fevziye camiinde okutulacak..

 

Şaban Sarıgülle Kimdir?

1951 doğumlu olan Sarıgülle evli ve 3 çocuk babasıydı. Şaban Sarıgülle ilimizde uzun süre UKİ Mağazalarının sahipliğini yaptı. Ekonomik daralma sonrasında Sarıgülle mağazasını kapatmak durumunda kaldı. 1990’lı yılların sonlarında kurulan, eski İçişleri Bakanı Sadettin Tantan’ın genel başkanlığını yaptığı Yurt Partisi’nin il başkanlığına getirildi.

Şaban Sarıgülle uzun süre KOTO’da meclis üyeliği yapmasının yanı sıra yönetim kurulu üyeliği görevinde de bulundu. 2001-2009 yılları arasında KOTO Meclis başkanlığı yaptı. Sarıgülle, 2009’daki yerel seçimlerde dönemin Büyükşehir Başkan Adayı Sefa Sirmen tarafından CHP’ye davet edildi. CHP İzmit ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi seçildi. Hem mecliste hem de CHP içinde kısa sürede duruşunu hissettirdi.

Kent esnafının hak ve menfaatlerini bu kez de siyaset arenasında savundu, destek çıktı. CHP, 30 Mart 2014’te yapılan yerel seçimde Sarıgülle’yi bırakmadı, yeniden aday gösterdi. Sarıgülle, ikinci kez İzmit Belediyesi ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi seçilmişti.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat