Özdilek

Siyaset

Sadet Partisi iftarında Mehmet Aras Sov

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

Saadet Partisi Körfez ilçe Teşkilatı haftalık toplantılarını sırayla her mahallede düzenlemiş olduğu iftar programlarıyla sürdürüyor. Bu hafta Yeniyalı mahalle teşkilatının düzenlemiş olduğu iftar programıyla bütün İlçe yönetimi, çok sayıda partili, İl yönetiminden partililer ve eski GİK üyesi Mehmet Aras partili bir araya geldi.

 

 

 

İlçe yönetiminden Sezai Yoldaşın açılış konuşmasıyla başlayan program İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan ve Mehmet Aras’ın konuşmalarıyla devam etti.

 

Yoğun bir katılımdan dolayı partililere teşekkür eden Sarıdoğan “Değerli kardeşlerim biz burada 9 çeşit yemekle iftar açarken bir çeşit bile yemek bulamayan Pakistan’da sel felaketinde hayatını kaybedenleri rahmetle anıyoruz. Şuanda her şeylerini kaybetmiş kardeşlerimize en yakın zamanda Müslümanların yardım elini uzatması ve kardeşlerimizin bu felaketten en kısa zamanda kurtulması için dua ediyoruz.

 

Dünyayı kan gölüne çeviren ABD ve onun yandaşlarının şuanda ramazan ayında bir afetle çaresiz kalan insanlara insansız savaş uçaklarıyla sivillerin üzerine bomba yağdıran zalimleri şiddetle ve nefretle kınıyoruz. Bu Ülkeleri müttefik ilan edenlere de Allah şuur versin diyerek bir an önce uygulamış oldukları politikalarını gözden geçirmelerini arzu ediyoruz.

 

Saadet Partisi Körfez ilçe teşkilatı olarak Kongre sonrası bütün arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımız devam etti. Ramazan ayı ile birlikte haftalık toplantılarımızı ilçe yönetimi, mahalle başkanları ve yönetimleriyle birlikte her mahallede bir akşam olmak üzere iftarlı toplantılarımıza devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.

 

Programda son sözü Mehmet Aras aldı. “açtı ağzın yumdu gözünü”

 

 

Arasın konuşmasından bazı satırbaşları;

 

Bütün medyanın gözü Saadet partisinin üzerinde. Saadet partisinde neler oluyor bunu konuşuyorlar. Allah’a şükür Saadet Partisinde bir şey olduğu yok. Körfez teşkilatı burada bomba gibi ortada duruyor. Milli görüş liderimiz Sayın Erbakan hocamızın basın açıklamasında da söylediği gibi Çirkinliği yapanlar Milli görüşçü olamazlar. Diğer partiler her gün kavga ediyorlar, sandalyeler havada uçuyor, genel başkanları şantajla iktidardan düşüyor basın 3 gün yazıyor.

Bizi tam 45 gündür yazıyorlar. Bize 40 yıldır yapılmadık zulüm kalmadı ama Yeniyalı Mahallesi bugün 100 kişiyle iftarda tek yürek toplandı.

 

AKP döneminde bütün halk fitre ve zekata muhtaç hale geldi.

Başbakan, fert başına milli gelirin 10.000 $ olduğunu söylüyor. Bir ailede 3 kişi varsa 30.000$ eder. Yani o eve ayda 4000 TL civarında para girer demektir. Bu kocaman bir yalandır. AKP iktidarın milletin ne hale geldiğini müftünün yayınladığı bir fetva ortaya koyuyor. Fetva aynen şöyle; Emekliye, Memura, İşçiye, İşsize fitre ve zekat verilebilir.

Yani AKP döneminde 9 milyon emekli, 4 milyon memur, 3 milyon işsiz fitre ve zekata muhtaç hale getirilmiştir.

 

Referandumda oyumuz EVET

Referanduma kısa bir süre kaldı ve bizim oyumuz evet olacak. Ancak biz halka bu eveti anlatamıyoruz. Çünkü iktidar zengini daha zengin, fakiri daha fakir yaptı. Böylece halk ekmek derdinden anayasayı düşünemez hale geldi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat