Özdilek

Güncel

Sahilde umutlu bekleyiş

İzmitli iki esnaf zıpkınla denize dalmak üzere Kandıra Sarısu’ya giderek girdikleri suda kaybolmuştu.

3 Temmuz 2014 Saat: 18:10
Sahilde umutlu bekleyiş
Sahilde umutlu bekleyiş

48 saati aşan aramalarda tüm ekipler seferber oldu. Kaybolanların yakınlarının ise sahilde umutlu bekleyişi devam ediyor

Sanayi esnaflarından Hassas Kaynak’ın sahibi Mahmut Atalan ile Dörtler Yufka’nın ortaklarından Kadir Işık geçtiğimiz salı günü iftar öncesi Kandıra Sarısu’ya denize zıpkınla dalmak üzere yola çıktı. Kandıra’ya otomobil ile 3 kişi giden dalgıçlar gitmeden önce iftar yapmak için pide yaptırdılar.

Yaptırdıkları pideden bir dilim alan 5 yıllık dalgıç olan Mahmut Atalan (49) ile daha 3’üncü dalışını yapacak olan Kadir Işık (39) zıpkın ile denize daldı. Gece saat 22.00 sıralarında denize dalan ikiliden Işık’ın dayısı suya girmeyerek dışarıda beklemeye başladı. O sırada devriye atan jandarma ekipleri bulundukları alana gelerek denize girmenin yasak olduğunu, sudakileri geri çağırmasını söyledikten ayrıldı. Saat gece yarısını geçtiğinde suya giren Atalan ve Işık’ın geri gelmemesi üzerine Işık’ın dayısı panik yaparak hemen jandarma ekiplerine haber verdi.

Kayıp iki kişi için jandarma, itfaiye ve KOSKEM ekipleri dün sabah saat 06.00 sıralarında arama çalışmalarında başladı. Arama çalışmaları durmaksızın devam ederken Yalova Deniz Polisi’nden dalgıçlar, KOSKEM ve itfaiye ekiplerinden oluşan 20 kişilik ekip 2 bot, 2 jet ski ve 1 sahil güvenlik botu ile çalışmalar gece gündüz devam ediyor. Henüz izlerine rastlanmayan Atalan ve Işık’ın yakınları sahil kenarında gelebilecek güzel haberleri bekliyorlar.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat