Özdilek

Güncel

Sahte Vali hesabına dikkat

Okulların tatil olup olmadığını sosyal medya sitesi Twitter’dan takip eden vatandaş, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun adına açılan @ValiGuzeloglu profilindeki tweetleri görünce Cuma günü okulların tatil edildiğini sandı.

8 Ocak 2015 Saat: 17:36
Sahte Vali hesabına dikkat
Sahte Vali hesabına dikkat

Kentte yaşanan yoğun kar yağışı sebebiyle Salı, Çarşamba ve Perşembe günlerinde okullar tatil edilmişti. Tatil kararlarının çoğunlukla ilk olarak sosyal medya sitesi olan Twitter’dan duyurulması sebebiyle vatandaş Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nu ve Kocaeli Üniversitesi Rektörü Saadettin Hülagü’yü takip etti.

 

VATANDAŞLAR YANILDI

Vali Güzeloğlu adına açılan sahne hesap @ValiGuzeloglu da vatandaşlar tarafından takip edildi. Ancak sahne hesabı kullanan kişi Cuma günü de okulların tatil olduğunu duyurunca işler karıştı. Hesap kullanıcısının ‘Günaydın bakalım çocuklar yarını da tatil yapabilirim’ tweetini gören vatandaş okulları tatil zannetti.

 

ŞAHSİ TWITTER PROFİLLERİ

Okulların tatil ilanlarını doğru şekilde takip etmek için Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun Twitter sitesindeki şahsına ait profile https://twitter.com/Hasan_Guzeloglu linkinden, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü’nün kendi profiline de https://twitter.com/ProfDrHulagu linkinden ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat