Özdilek

Güncel

Şampiyonaya Katılacak Judocular Hazırlık Kamplarında

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un erkekler ve bayanlarda Türkiye Kulüpler Şampiyonu olan takımlarından 19 sporcu Milli Takım hazırlık kamplarına çağırıldı. Avrupa Şampiyonası ve Uluslararası turnuvalar öncesi Milli Takım’ın belirleneceği hazırlık kampı Judo Federasyonu’nun Çankırı’daki kamp merkezinde yapılıyor.
 
ERKEKLER TAM TAKIM
Türkiye Judo Federasyonu’nun önümüzdeki dönemde yapılacak Avrupa Dünya Şampiyonaları ve Olimpiyat kota müsabakaları ile uluslararası turnuvalara katılacak Milli Takımımızın belirleneceği hazırlık kampına Büyükşehir Kağıtspor’un erkek takımında yer alan tüm sporcular çağırıldı. 60 kiloda İskender Özkanoğlu ve Abdülbaki Zorlu, 73 kiloda Hasan Vanlıoğlu ve Ömer Faruk Demirci,81 kiloda Ahmet Sarı ve Tanju Şorli, 100 kiloda Ali Şahin Bilgiç, Mahmut Sarı ve Burhan Koçan, 66 kiloda H.İbrahim Uzun, Yavuz Yaralı, Mehmet Durmaz ve 90 kiloda Erdal Bahaç Çankırı’da yapılan kampa katılıyor.
 
BAYANLARDAN 6 SPORCU
Çankırı’daki Judo Milli Takımı Hazırlık kampına Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor’dan 48 kiloda Ayşe Saadet Arca, 52 kiloda Bahar Nas, 63 kiloda Bahar Büker, +78 kiloda Fulya Kul, Ebru Uzun ve Belkıs Zehra Kaya katılıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat