Özdilek

Siyaset

Sarıdoğan :AKP bu verilen desteğin kıymetini bilsin

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

Saadet Partisi Körfez ilçe Başkanı Recep Sarıdoğan haftalık basın açıklamasında Saadet Partisi’nde yaşanan olayları değerlendirdi.

Milli görüş hareketini kimse yıkamayacaktır diyen Sarıdoğan, biz bu Ülkede yeni bir medeniyet kurmak için yola çıktık, biz buraya tırnaklarımızla kuyu kazarak geldik. Yeryüzü Müslümanlarına, mazlumlara ve dünya insanlığına Saadet getirecek bu hareketi kimseye sabote ettirmeye içini boşaltmaya ve Siyonist düşünceye teslim etmeye, ülkesini davsını ve liderini seven hiçbir milli görüşçü izin vermeyecektir dedi. Recep Sarıdoğan konuşmasına şöyle devam etti.

Saadet Partisi teşkilatları 11 Temmuz da yapılan Kongre sonrası yaşanan sıkıntılar an dolayı teşkilat çalışmalarını yapamaz konuma geldi.

Rutin yaptığımız ilçe ve il divanlar askıya alındı, 40 yıldır Ülkeye yön veren Milli ve manevi değerlere bağlı olarak kalkınma hamlesi başlatmış olan 4 defa partileri kapatılan, 30 yıldır teşkilatları içerisinde yetişmiş olan Recep Tayip Erdoğan ve bir kısım arkadaşlarıyla ayrılmasında bile teşkilatlar bu kadar toplantıları askıya almamıştı. Bir genel başkanın teşkilatları bu hale getirmesi o genel başkanın idareciliğinin zayıf olduğunu gösterir. Ama kimse endişe etmesin Milli görüş hareketinin cefakâr ve fedakâr insanlarının bugünkü sıkıntıyı da fire vermeden atlatacaklarına adımız gibi eminiz dedi.

Dün makama oynayarak oraya gelemeyenler kendileri bu teşkilatlarda görev almayıp kaçak güreşenler taşın altına elini koymayanlar Bu davada yıllarını vermiş günahıyla sevabıyla davadan zerre kadar sapmayan Liderine bağlı Şevket Kazan beyi Oğuzhan beyi eleştirenler önce onlar kadar bu davaya hizmet etsinler, başka partinin il başkanıymış gibi o insanları eleştirmesinler. Hem kamuoyu önünde ağzınızdan çıkanı kulağınız duymayacak hem de birlikten beraberlikten bahsedeceksiniz bu çok inandırıcı olmaz Sayın İl başkanım dedi.

Kayyum olayına da değinen Sarıdoğan sanki mahkeme Saadet Partisini başka birilerine emanet etmiş gibi yaygara koparanlara söylüyorum. Saadet Partisi kurucular kurulu üyesi ve Anayasa Profesörü olan Sayın Mustafa Kamalak bu davanın beyni, yine Hasan Bitmez aynısı. Şerafettin Kılış beyefendi bizim hala İzmir il başkanımızdır. Sanki bu partiyi düşmanlara teslim etmişler gibi konuşulması ve bunun il başkanımız tarafından dillendirilmesi bu camiayı yaralar onları bu sözler üzer herkes ne konuştuğunu bilsin dedi.

Bu iktidar da partiler çöplüğünde yerini alacak

Saadet partisi olarak Anayasaya evet dediklerini, ülke için kim ne yaparsa bir çivide çaksa onun bu çalışmasını destekleyeceklerini söyleyen Recep Sarıdoğan konuşmasına şu sözlerle devam etti.

AKP bu verilen desteğin kıymetini bilsin, bu millet bir iktidara bu kadar sahip çıkacak her türlü eziyeti göze alacak ama bu iktidar milletimizin bu iyi niyetini hoş görüsünü ve sahiplenmesini istismar edecek. Unutulmasın milletimiz kimleri sandığa gömerek tarihin çöp sepetine attı. Bir gün gelir AKP de partiler çöplüğünde yerini alır. Akdamar kilisesinde ayine izin verenler, Sümela manastırında Pontusrum İmparatorluğunu yeniden hortlatmaya çalışanlar ve Ermenileri memnun edenler, Osmanlının ve fethin sembolü olan Ayasofya’yı ibadete açmadıkça çalıştığı işverenin ekmeğini yiyen hilelik yaparak arkasından kuyusunu kazanlar gibidirler.

Buradan kültür bakanını kınadığını söyleyen Recep Sarıdoğan Mardin’de tarihi bir medresede defile yaptıranlar bilsinler ki bunlar milletin tarihiyle ve inançlarıyla alay ediyorlar. Sarıdoğan İnönü döneminde camiler ahıra çevrildi, AKP döneminde de medreselerde kadınların giysileriyle birlikte vücutları sergileniyor. Birisi sol görüş biriside muhafazakâr görüş birbirinden ne farkları var.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat