Özdilek

Güncel

SBS'de Başarılı Olanlar Bisikletlerini Aldı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Seviye Belirleme Sınavı’nda (SBS) dereceye giren 180 öğrenciye daha bisikletlerini verdi. İzmit Atatürk Spor Salonu’nda yapılan programda Başiskele’den 15, Derince’den 22, Gölcük’ten 26, İzmit’ten 59, Kandıra’dan 7, Karamürsel’den 9, Kartepe’den 17 ve Körfez’den 25 olmak üzere toplam 180 başarılı öğrenci bisikletlerini aldı. 
 

PROTOKOL YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ
Programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Vali Yardımcısı Ali Sözen ve İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli’nin yanı sıra Büyükşehir Genel Sekreteri Ersin Yazıcı, Genel Sekreter Yardımcıları Tahir Büyükakın ve Mustafa Çöpoğlu, ilçe kaymakamları, belediye başkanları, ilçe milli eğitim müdürleri, SBS’de başarılı olan öğrenciler ve aileleri katıldı.
 
BAŞARI HER ZAMAN ÖDÜLLENDİRİLECEK
Ödül töreninde konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, başarıyı ödüllendirmeye devam edeceklerini vurguladı. Eğitime büyük önem verdiklerini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, başarıyı ödüllendirmenin teşvik edici olduğunu kaydetti. Başkan Karaosmanoğlu, “Başarının ilk şartı çok çalışmak. Bunu yaparak öncelikle okulumuzda daha sonra da ilçemizde, ilimizde ve Türkiye genelinde başarılı olup dereceye gireceğiz. Siz ne kadar başarılı olursanız olun biz o kadar mutlu olacağız” ifadelerini kullandı.
 
KASKOLU FUL DEPOLU OTOMOBİL
Üniversite giriş sınavında başarılı olan öğrencilere de sıfır kilometre otomobil vermeye devam edeceklerini vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, geçtiğimiz yıl dereceye giren öğrencilere otomobillerini vermek için çalışma başlattıklarını belirtti. Otomobillerin kaskolu ve deposu tamamen dolu olarak öğrencilere verileceğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, otomobili alacak öğrencilerin trafik kurallarına uymasını istedi.
 
İSPİRLİ’DEN BAŞKAN’A TEŞEKKÜR
Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin eğitime büyük katkısının olduğunu vurgulayarak, Büyükşehir Belediyesi’nin bisiklet, bilgisayar ve otomobil dağıtarak öğrencileri motive ettiğini söyledi. Büyükşehir Belediyesi ile ortak gerçekleştirdikleri projelerle eğitimde benzersiz çalışmalar yaptıklarını söyleyen İspirli, Başkan Karaosmanoğlu’na eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.
 
UYGUR KARDEŞLER KAHKAHAYA BOĞDU
Öte yandan Başkan Karaosmanoğlu’ndan önce sahneye gelen Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler Atatürk Spor Salonu’nu dolduran öğrencileri coşturdu. Yarışmalar düzenleyerek izleyicileri kahkahaya boğan Uygur kardeşler, birbirinden güzel hediyeleri de minik öğrencilere armağan etti. Brisa Bisiklet Takımı’nın da katıldığı programda özel bisiklet şovu da yapıldı. Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz hafta Gebze Kapalı Spor Salonu’nda düzenlediği programla Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova’daki 120 öğrenciye bisikletlerini teslim etmişti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat