Özdilek

Güncel

SEÇİM STARTI MEVLANA’DAN VERİLECEK

CHP, 2014 yerel seçim startını Mevlana Mahallesi’nden veriyor. Bir süredir seçim çalışmalarını sürdüren CHP Gebze ilçe örgütü ve Belediye başkan adayı Yakup Yılmaz, 5 Ocak Pazar gününden itibaren toplu olarak sahaya iniyor.

4 Ocak 2014 Saat: 09:15
SEÇİM STARTI MEVLANA’DAN VERİLECEK
SEÇİM STARTI MEVLANA’DAN VERİLECEK

Strateji komisyonun da kimler var?

CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar, eski Belediye başkanları  Mehmet Emin Akın ve Sedat Tüze, Belediye Başkan aday adayları Av. Yüksel Genç, Nilgün Aydın ve Belediye başkan adayı Yakup Yılmaz’dan oluşan CHP Seçim strateji Komisyonu seçim startını Mevlana’da verme kararı aldı.

Seviyeli, kaliteli ve heyecanlı bir çalışma

5 Ocak Pazar günü saat 14.00’de Mevlana Mahallesi’nde seçim bürosunun açılışı partililer ve vatandaşların katılımıyla görkemli bir şekilde yapılacak. Açılışta, seçim çalışmaları için CHP’nin sürekli sokaklarda olacağı duyulacak. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan CHP İlçe başkanı Sedat Tatar, “Partimiz uzun süredir seçim çalışmalarını ve hazırlıklarını sürdürüyordu. Bu hazırlıklar tamamlandı. Şimdi yeni bir sürece giriyoruz. Bir taraftan ev ev, sokak sokak vatandaşlarımıza ulaşırken, diğer taraftan da kitlesel olarak vatandaşlarımızla buluşacağız. Ulaşılmadık seçmen bırakmayacağız. Projelerimizi, yapacaklarımızı, kentin ihtiyacı olup yapılamayanları anlatacağız. Bu kentin CHP’ye ihtiyacı olduğunu vatandaşlar görüyor. Görmeyenlere de ısrarla anlatacağız. Seviyeli, kaliteli ve heyecanlı bir seçim kampanyamız olacak. Çok çalışarak, doğru çalışarak bu seçimleri alacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın”dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat