Özdilek

Güncel

SEDAŞ hayat kurtardı

SEDAŞ İşletme Bakım ekibi alevlerden kaçarak balkona sığınan çifti kurtardıktan hemen sonra çatı çöktü

12 Aralık 2013 Saat: 17:25
SEDAŞ hayat kurtardı
SEDAŞ hayat kurtardı

4 katlı bir binanın en üst katında çıkan yangına İtfaiye araçlarının müdahalesi sırasında itfaiye aracının merdiveni bozulunca, olay yerine güvenlik için elektriği kesmeye gelen SEDAŞ Ekibi, canları tehlikede olan ve yardım isteyen çiftin hayatını  kurtarmak için anında müdahalede bulundu. 

 

4’ncü katta balkondaki evli çiftin hızla büyüyen yangın alevlerinden SEDAŞ ekibi tarafından kurtarılmasının hemen ardından çatının çökmesi  yangını izleyenlere “SEDAŞ’ın kahraman ekibi hızır gibi yetişti” yorumunu yaptırdı. Dördüncü katta balkona sığınan evli çifti büyük bir cesaretle hidrolik platformlu aracın sepetiyle binadan alarak hayatlarını kurtaran SEDAŞ’ın Caner Fidan ve Faik Cin isimli çalışanları  çevredekilerin de takdirini topladı.

 

Güneşler Mahallesi Ankara Caddesi'nde 4 katlı binada Lütfıye İ. 'ye ait olan kiracı Ali Kemal K.'nın kaldığı dairede iddiaya göre, soba bacasından çıkan kıvılcımlar nedeniyle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın daireyi ve binanın çatısını sardı. Alevlerin yükseldiği evde Ali Kemal K. ve eşi Emine K, balkonda mahsur kaldı. SEDAŞ İşletme Bakım Ekibi tarafından kurtarılan ve Hamile olduğu öğrenilen Emine K., Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne, eşi ise Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat