Özdilek

Güncel

SEDAŞ Proje Fikri Yarışması Posterleri Üniversite Panosunda

SEDAŞ Proje Fikri Yarışması Posterleri Düzce Üniversitesi Duyuru Panolarında

12 Şubat 2018 Saat: 00:18
SEDAŞ Proje Fikri Yarışması Posterleri Üniversite Panosunda
SEDAŞ Proje Fikri Yarışması Posterleri Üniversite Panosunda

Sakarya Üniversitesi (SAÜ), Kocaeli Üniversitesi (KOÜ), Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ), Düzce Üniversitesi (DÜ) ve Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) 3. ve 4. Sınıf üniversite öğrencileri 23 Mart 2018 tarihine kadar www.sedas.com “Proje Fikri Yarışması” sayfasından başvurularını yapabilecekler.

 SEDAŞ İdari İşler sorumlusu Ahmet Çelikkan ve Düzce Üniversitesi Elektrik Elektronik Bölümünden Bölüm Başkan Yardımcısı Yard.Doç.Dr. Mehmet UÇAR  nezaretinde SEDAŞ'ın Geleneksel 3.Proje Fikri Yarışmasına ait  “Projesi İyi Olan Kazansın” Sloganı ile 2018 yılı yarışma posterleri üniversitenin bölüm panolarına asıldı. Yarışmanın Başvuru rehberi ve ayrıntılı bilgiler  sedas web sayfasında yayımlandı.  Düzenlenen yarışmada 1.olan projeye 7 Bin 500 lira, 2. olan projeye 5 Bin lira ve 3. olan projeye 4 Bin lira ile 12 adet mansiyona değer görülen projeler için 1000’er TL, eğer grup olarak katılım söz konusu ise 1500’er TL ödül verileceği açıklandı.    Beş üniversitenin “Elektrik, Elektronik, Elektrik Elektronik ve Enerji Sistemleri”, “Endüstri” ve  “Bilgisayar”   “(Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Teknoloji ve Bilişim Sistemleri) bölümlerinde eğitim gören ‘3. ve 4.sınıf üniversite öğrencilerinin’ katılabileceği açıklandı.  Aynı zamanda öğrencilerin grup olarak en fazla 3 kişiden oluşacak şekilde de katılabileceği belirtildi.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat