Özdilek

Güncel

SEDAŞ, web sitesini yeniledi

SEDAŞ’ın kurumsal web sitesi olan www.sedas.com yenilenerek, özgün tasarım ve modern görünümüyle yeniden hayata geçirildi.

5 Nisan 2015 Saat: 19:58
SEDAŞ, web sitesini yeniledi
SEDAŞ, web sitesini yeniledi

Yayına giren site, modern çizgisinin yanı sıra, yenilikçi özelliği ve dinamizmi ile de tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Ziyaretçiler artık, SEDAŞ ve hizmetleriyle ilgili her konuda bilgiye kolayca erişebilecekler. Görselleriyle daha sade bir web sitesi tüketicilerle buluşuyor.

Tüketicilerine her konuda kolaylık sağlamayı ve tüketici memnuniyetini hedef alan, buna ilişkin çalışmalar gerçekleştiren SEDAŞ, hızlı ve kolay dolaşım özelliği olan web sitesi ile ziyaretçilerin içeriklere, akıcı ve rahat bir şekilde erişebilmelerini sağlıyor.  Görsel açıdan zengin, sade ve kolay anlaşılır içerik ve menülerle donatılan web sitesi, kullanıcı dostu olmasıyla da dikkat çekiyor.

Yüksek teknolojik alt yapıya sahip olan www.sedas.com, Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Safari gibi tarayıcıların yanı sıra, Android yazılımlı cihazlar, Windows Phone’lar, iPad, iPhone, ve BlackBerry’lerle de tamamen uyumlu olarak geliştirildi.

Tasarım ve geliştirme çalışmalarından sonra ziyaretçilerin beğenisine sunulan SEDAŞ web sitesi, yüksek tüketici memnuniyeti hedefi doğrultusunda yenilikçi çözümler sunacak şekilde tasarlandı. Ziyaretçilerin SEDAŞ hakkında her türlü bilgiye kolayca ulaşabilecekleri web sitesinde, planlı elektrik kesintileri, aydınlatma, arıza ve kaçak ihbar ile ilgili sekmelerin yanı sıra, yetkili elektrik tesisatçılarıyla ilgili de bilgiler yer alıyor. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat