Özdilek

Güncel

SEKA Devlet, Türkiye üçüncüsü oldu

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Stok Takip ve Analiz Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen “Yılın Hastane Eczacısı Proje Yarışması’nda” İzmit Seka Devlet Hastanesi Eczacısı Yeşim Akgül, geliştirdiği projeyle Türkiye üçüncü

2 Haziran 2017 Saat: 12:23
SEKA Devlet, Türkiye üçüncüsü oldu
SEKA Devlet, Türkiye üçüncüsü oldu

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Stok Takip ve Analiz Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen “Yılın Hastane Eczacısı Proje Yarışması’nda” İzmit Seka Devlet Hastanesi Eczacısı Yeşim Akgül, geliştirdiği projeyle Türkiye üçüncüsü oldu.

 

İzmit Seka Devlet Hastanesi’nde görevli Eczacı Yeşim Akgül tarafından geliştirilen proje hekimlerin akılcı antibiyotik kullanımında rehberlik sağlıyor. Tanı ilişkili gruplarla entegre edilen sistemle, hekimlerin hastalara girmiş oldukları teşhis neticesinde hangi ilaç grubunun hastaya uygulanabilirliği ekrana yansıyacak. Uygulama mali açıdan da Sağlık Tesislerine avantajlar sağlayacak. Hekimler talepte bulundukları ilaçlar hakkında önlerine çıkan ekranda kıyaslama yapabilecek.

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinde düzenlenen törende Türkiye üçüncülüğü alan projesinin mutluluğunu paylaşan Eczacı Yeşim Akgül; “Öncelikle bu projeye destek olan İzmit Seka Devlet Hastanesi yönetimine, beni yüreklendiren çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu projeyle amacım aslında bir eczacının neler yapabildiğini gösterebilmekti. İzmit Seka Devlet Hastanesi ilimizde öncü olarak İlaç Danışma Merkezi açtı ve Klinik Eczacılık Birimi bunu başarılı bir şekilde yürütüyor. Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Stok Takip ve Analiz Daire Başkanlığı tarafından yapılan “Yılın Hastane Eczacısı Proje Yarışması’nda”  almış olduğumuz üçüncülük ödülünü ilimize ve hastanemize kazandırmaktan dolayı çok mutluyum” dedi.

Genel Sekreterlikte düzenlenen belge takdim törenine Genel Sekreter Op. Dr. Şenol Ergüney, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı, İzmit Seka Devlet Hastanesi başhekimi Op. Dr. Sadullah Kıvanç Tunç katılım gösterdi.

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu tarafından, Türkiye genelinde düzenlenen yarışmada kazandıkları üçüncülük ödülünden dolayı tebriklerini ileten Ergüney, ”İzmit Seka Devlet Hastanesi Klinik Eczacılık Biriminden Eczacı Yeşim Akgül’ü projede almış oldukları başarıdan dolayı tebrik ve teşekkür ediyorum. Hastane yönetimini kutluyorum. Sağlık Tesislerimizde alt yapı oluşturarak bu projeyi en kısa zamanda ilimizde yaygınlaştıracağız. Gerek tıbbi gerekse mali konuda her yönüyle başarılı bir proje. Sağlık tesislerimizde hekim ve eczacılarımızın çalışmalarını bir ekip halinde sürdürmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu proje kapsamında yapacağımız saha çalışmalarıyla nitelikli sağlık hizmetlerimize devam edeceğiz. Projenin devamı ve geliştirilmesi için Genel Sekreterliğimizce her türlü desteği vereceğiz.” dedi. Eczacı Yeşim Akgül’ün yaptığı sunumun ardından Genel Sekreter Op. Dr. Şenol Ergüney tarafından başarılı eczacıya teşekkür belgesi takdim edildi.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat