Özdilek

Güncel

Şekul, aday adaylığı için başvuruda bulundu

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

     

 

      AKP Gebze İlçe Teşkilatının yönetiminde olan ve 2011 seçimleri için bu görevinden istifa eden Avukat Ahmet Cezmi Şekul, AKP İl Başkanlığı'na resmi başvuruda bulundu. Aday adaylık dosyasını AKP İl Yöneticisi Ali İhsan Adıgüzel’e teslim eden Şekul ardından AKP İl Başkanı Mahmut Civelek ile görüştü. Ahmet Cezmi Şekul’un aday adaylığının hayırlı olmasını dileyen AKP İl Başkanı Mahmut Civelek önümüzdeki Salı günü aday adaylarıyla bir araya geleceklerini belirtti.
 
"Partimiz kazanacak"
AKP Kocaeli Milletvekili aday adayı Avukat Ahmet Cezmi Şekul, Kocaeli ve Gebze'ye hayırlı olması dileğinde bulunup hizmet etmek için aday adayı olduğunu söyledi. AKP içinde önemli ve anlamlı bir hizmet yarışına girdiklerini belirten Şekul, "Bu mücadelenin kazananı partimiz olacak ve genel seçimlerde tek başına iktidara gelecektir. Aday adayı olarak bu sürece ve ülkemize verilen hizmetlere katkıda bulunmak istiyorum" dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat