Özdilek

Güncel

Şemsettin Ceyhan, 33 yıl önceki İlkokul Öğretmenini Ziyaret Etti

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, ilkokul öğretmeni Melike Çardak’ı Gülistan İlkokulunda Ziyaret Etti

5 Mart 2015 Saat: 18:26
Şemsettin Ceyhan, 33 yıl önceki İlkokul Öğretmenini Ziyaret Etti
Şemsettin Ceyhan, 33 yıl önceki İlkokul Öğretmenini Ziyaret Etti

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan 33 yıl önce Yeni Doğan Ziya Gökalp İlköğretim okulunda sınıf öğretmenliği yapan Melike Çardak’ı ziyaret etti. Ziyarete AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Halkla İlişkiler Başkanı Emel Ceylan Balcıoğlu, Sosyal İşler Başkanı Orhan Faruk Barış, il yöneticilerinden Yakup Karaaslan, Şeyda Balaban,Büşra Özbay ve Nuray Erdem Katıldı.

Gülistan İlkokulunda öğretmenliğe devam eden Çardak’ı ders yaptığı sınıfa sürpriz bir ziyaret yapan Ceyhan yıllar sonra öğretmenin elini öpüp, duasını alarak büyük bir vefa örneği gösterdi. Sürpriz ziyaretten çok mutlu olduğunu ifade eden Çardak, beni ve öğrencilerimi sevindirdiniz, yıllar sonra öğrencilerimi başarılı, vatan millete hizmet eder bir şekilde görmekten gurur duyuyorum, dedi. Ceyhan ise öğretmenimizin bugünlere de gelmemizde emeği çok her ay maaşını aldığında bizlere küçük hediyeler alır bizleri sevindirirdi, öğretmenimizin yaptığı bu incelik hayatım boyunca bana çok güzel bir örnek oldu, dedi.Ceyhan öğrencilerle sohbet ederek,gofret ikram etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat