Özdilek

Güncel

ŞENSOY, “BELEDİYENİN MALIYLA SEÇİM PROPAGANDASI YAPIYORLAR”

1 Ocak 1970 Saat: 02:33


 
CHP Kocaeli İl Başkanı Ferhan Şensoy, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin kamu malıyla seçim propagandası yapılmasını eleştirdi.

 
 


Şensoy konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “AKP her zaman olduğu gibi devletin, belediyenin imkanlarını seçim propagandası yapmak amacıyla kullanmaya devam ediyor. AKP yaptığı propaganda sırasında belediyeye ait kamu malı olan billboardları kullandıktan sonra şimdide belediyenin tüm imkanlarını propagandası için seferber etmiş durumda. Hukuk tanımadıkları, hukuku hiçe saydıklarının somut göstergesidir.

 

 ‘Hayır’ dememizin ne denli önemli olduğunu halkımızın bir kez daha takdirlerine sunuyoruz. Her geçen gün bu imkanlardan bir kaçını daha kullandığını görüyoruz. Bunlardan biride belediyeye ait tanıtım bisikleti. Fotoğrafta görüldüğü üzere kamunun, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin malı olan tanıtım bisikleti kullanılarak AKP’nin seçim propagandası yapılıyor. AKP’nin, devletin tüm olanaklarını kullanması onların çok büyük bir panik içinde olduklarını gösteriyor. Halkın gözünün açıldığının farkına vardılar. Referandum oylamasında 'Hayır' çıkacağı korkusuyla kamu mallarını propagandaları için kullanmaktalar. Kocaeli halkı kendi malını izinsiz kullananların hakkından sandıkta gelecektir. Kocaeli’de referandum oylamasında hayır oyları çoğunlukta çıkacaktır” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat