Özdilek

Siyaset

ŞENSOY : Halkımıza güveniyoruz.

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

GEBZE’DE CHP ‘NİN   “HAYIR “ ÇALIŞMALARI

 

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Örgütü ilçe örgütleri ile koordineli olarak

gece gündüz demeden köy , mahalleler veya şehir merkezi demeden inanç ve kararlılıkla 12 Eylül Pazar günü yapılacak olan Anayasa paketine “hayır” çalışmasını sürdürüyor.

İl Başkanı Ferhan Şensoy ve il yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkan ve üyeleri belirlenen İlçelerde Anayasa değişikliğine hayır kampanyası gezi programı   doğrultusunda dün de Gebze’de vatandaşlar ile buluştular.

9 Ağustos günü Derinece’de başlayan “hayır” için gezi programı Kandıra, Gölcük, Kartepe, Çayırova ilçelerinde bu güne dek ikişer kez gerçekleştirilmişti.

Kocaeli CHP İl Başkanı Ferhan Şensoy beraberinde il yöneticileri Reyhan Akbaş Semra Türkcan ,Mehmet Solakoğlu ve Murat Aksu, İl kadın Kolları Başkanı Hamiyet Göksu , İl Gençlik Kolları üyesi Ersin Rızaoğlu ve Gebze İlçe Örgütü Başkanı İsmet Kara, ilçe yöneticileri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Çelik, Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Aydın,

İl genel Meclis üyesi Talat Osmanoğulları, Belediye Meclis Üyeleri Cemal Dursun, Basra Efendi, Abdullah Yılmazer ve çok sayıda kadın ve gençlik kolları üyeleri ile Gebze şehir merkezinde esnafı dolaştılar, yurttaşlar ile bire bir görüşerek neden “hayır” denilmesi gerektiğini anlatarak Gebzeli yurttaşlardan 12 Eylül günü kullanacakları oylarının “hayırlı” olması dileğinde bulundular.

Yaklaşık 7 saat aralıksız ve de bin beş yüzü aşkın Gebzeli esnaf ve yurttaşlar ile beraberindeki parti yöneticileri ile birlikte bire bir iletişim kuran İl Başkanı Ferhan Şensoy sabır ve inançla yurttaşlara şu mesajı iletti : Cumhuriyet Halk Partisi halkımızın bağrından filizlenmiş ve bu güne dek halkımızın güven ve   desteği ile bu günlere gelmiş bir partidir. Bizim en büyük saygı ve güvenimiz halkımızadır. 12 Eylül Pazar günü her şeyden önce sevdalısı olduğumuz ülkemizin ve sınırsız saygı duyduğumuz halkımızın ve de yarınlarımızın sahibi çocuklarımızın geleceği belirlenecektir. Biz gerçekte bir “ yamayasası “ olan pakete hayır diyoruz ve bunun nedenini de yurttaşlarımıza anlatmak için çabalıyoruz. Ancak sonuç ne olursa olsun halkımızın nihai kararına saygımız sonsuzdur. 12 Eylül Pazar günü tüm Gebzeli yurttaşlarımızın oylarının “hayır” ve sonucun ülkemize-milletimize “hayır”lı olmasını diliyoruz.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat