Özdilek

Spor

Serhat Şahin Türkiye Şampiyonu Oldu

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

Türkiye Atıcılık Federasyonu’nun 2011 yılı faaliyet programında yer alan Trap-Skeet Türkiye Şampiyonası Elemeleri ve Olimpik sporcu seçme yarışması İstanbul'da yapıldı. Şampiyonaya katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor sporcularından Mustafa Serhat Şahin Genç Erkeklerde şampiyon oldu.

MİLLİ TAKIM YOLU GÖRÜNDÜ

İstanbul İstinye Atıcılık Poligonu’nda gerçekleşen müsabakalarda mavi beyazlı sporcu poligonda hedeflere tam isabet yaptı. 56 Sırt numarasıyla, genç erkekler kategorisinde 1. seride 21, ikinci seride 18, üçüncü seride 22, dördüncü seride 19, beşinci seride 16, finalde 17 ve toplamda 113 puan alan Şahin’in bu sonuçların ardından Almanya’da yapılacak Uluslararası Gençler Şampiyonası için milli takıma davet edilmesi bekleniyor.

AKYÜREK TEBRİK ETTİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor sporcusu Şahin’in Atıcılık sporunda Gençlerde Türkiye Şampiyonu olması nedeniyle kulüp ikinci başkanı ve Atıcılık branş kaptanı Recep Kemal Akyürek, bir açıklama yaptı. Akyürek, “Sporcumuzun bu büyük başarısı bizlerin göğsünü kabarttı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü olarak her branşta olduğu gibi Atıcılık branşında da başarılı olduğumuzu gösterdik. Genç kardeşimizi tebrik ediyorum. Umarım Avrupa’da yapılacak olan şampiyonda da sporcumuz derece yaparak kulübümüzün ismini bir kez daha Avrupa’da duyurur” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat