Özdilek

Güncel

Sertçetin, yeni markasıyla sektörü taçlandırıyor

İzmit’in en eski kafeterya işletmecilerinden biri olan Recep Sertçetin mesleki kariyerini yeni marka olarak işletmeye açtığı Kahve İçimi ile kente yeni tatlar sunuyor.

3 Kasım 2017 Saat: 17:06
Sertçetin, yeni markasıyla sektörü taçlandırıyor
Sertçetin, yeni markasıyla sektörü taçlandırıyor

   İzmit’te henüz hizmete giren Kahve İçimi işletmecileri sosyal sorumluluk dayanışma örneği ile yola çıktı

İzmit’te geniş bir kitle tarafından tanınan, başarılı iş adamlarından Recep Sertçetin, bu kente cafe kültürünü getiren ilk isimlerden biri olmanın gururunu yaşıyor.

Sosyal sorumluluk önemli

    İzmit İnönü Caddesi No: 122 adresinde hizmete giren Kahve İçimi Recep Sertçetin, oğlu Sertaç Sertçetin ve Nurten Efe tarafından işletilmekte. Konusunda uzman ve güler yüzlü 2 personelle hizmet veriyor. Recep Sertçetin anlamlı bir projeye de imza attıklarını belirterek, “Gökkuşağı Çocukları’nın yüzü gülsün diye günlük hasılatımızın bir kısmını öksüz ve yetim çocuklarımıza ayırdık” dedi.

   Deneyimli işletmeci Recep Sertçetin Türk kahvesinin yanı sıra dünya kahve çeşitlerini de damak tadına sunduklarını söyledi. Sertçetin Türk kahvesini 2 liraya, çayı da 1liraya tüketicinin beğenisine sunduklarını belirtti.

Kahve İçimi, kapalı ve açık alanında aynı anda 50 kişiye hizmet vermekte. Recep Sertçetin ayrıca Espresso bazlı kahveler, Frozen ve limonata çeşitleri, organik meyve çayları ve doğal bitki çaylarının dışında butik pasta çeşitlerinin de beğeniye sunuyor.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat