Özdilek

Spor

Seymen Koleji yazar şair ağırlamaya devam ediyor

Darıca Ayşe Seymen Yerleşkesi, Rahmi Seymen Konferans salonunda Feyza Hepçilingirleri'i ağırladı. Yazar söyleşimize idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve çok sayıda öğrenci katıldı.

20 Aralık 2016 Saat: 09:52
Seymen Koleji yazar şair ağırlamaya devam ediyor
Seymen Koleji yazar şair ağırlamaya devam ediyor

"Mat Rock" / " Matrak" adlı kafede gerçekleşen iki gencin bozuk Türkçe ile iletişimlerini eleştirel gözle değerlendirdikleri skeç izleyicileri güldürmekle birlikte bilgilendirdi. Garsonun konuşmasıyla donan zaman dil giderse her şey gider sevgili dostlar, kültür yok olur. Peki ya çözüm ne? Sözlerinden sonra zaman geriye döner ve öz Türkçe ile iletişimlerine devam eden gençler, seyircilere mesajlarını vermiş olurlar.  Dinleyicilerin alkışları eşliğinde sonlanan skeçten sonra yazarımız, söyleşisine başladı. Öğrencilerin sorduğu sorular, söyleşiye farklı bir renk kattı.  Yazarımız, ana sınıfından liseye kadar birçok öğrencimizin kitaplarını imzaladı. Söyleşide Türkçenin yozlaşmasının olumsuzlukları üzerinde duran Feyza Hepçilingirler, öğrencilerimizden Türkçeye sahip çıkma sözü alarak alkışlar eşliğinde söyleşiyi sonlandırdı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat