Özdilek

Spor

Sezon Kocaeli’de Devam Ediyor

Türkiye Ralli Şampiyonası 5. Yarışı olan Ford Otosan Kocaeli Rallisi 22-23 Ağustos tarihlerinde Kocaeli’de düzenleniyor.

20 Ağustos 2015 Saat: 12:30
Sezon Kocaeli’de Devam Ediyor
Sezon Kocaeli’de Devam Ediyor

Milli sporcular Yağız Avcı-Bahadır Gücenmez,Peugeot 207 S2000 ile Neo Motorspor adına yarışacakları bu rallide podyum hedefliyor…

2015 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 5. ayağı olan Ford Otosan Kocaeli Rallisi 22-23 Ağustos tarihlerinde bu yıl 33.kez düzenleniyor. 22 Ağustos Cumartesi günü saat 14:30’da Outlet Center İzmit’ten başlayacak rallinin ilk gününde ekipler, 3 özel etabın ardından, Kocaeli şehir merkezinde yer alan seyirci özel etabında günü sonlandıracaklar. Bulvar Anıt Park karşısında yer alan Perşembe Pazarı, rallide hem servis alanına, hem de seyirci özel etabına ev sahipliği yapacak. Ekipler, seyirci özel etabı ardından servis aldıktan sonra Wellborn Luxury Hotel’de ilk günü tamamlayacaklar.

23 Ağustos Pazar sabahı saat 09:00 da yeniden direksiyon başına geçecek olan ekipleri, rallinin ikinci gününde zorlu bir mücadele bekliyor olacak. Ekipler, 3 özel etabı ikişer kez geçerek saat 17:30’da Outlet Center İzmit´te finiş podyumuna ulaşacaklar.

4 kez Türkiye Ralli Şampiyonu ve 2012 Doğu Avrupa Ralli Şampiyonu olanRed Bull sporcusu Yağız Avcı da Kocaeli Rallisi’nde Bahadır Gücenmez’in co-pilotluğunda mücadele edecek. Milli sporcular Avcı-Gücenmez, Neo Motorspor adına İtalyan Power Car Team tarafından hazırlanan Peugeot 207 S2000 direksiyonunda U.N Ro-Ro, Hursan, Detail Box, Vetrina Perdeve Mac Fit desteğinde Michelin lastikleri ile yarışacakları bu önemli yarışta podyumda yer almayı hedefliyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat