Özdilek

Güncel

Sima Laz Vakfı ,Yılmaz Avcıyı Andı

Sima Laz Vakfı, 50 gün önce vefat eden, Vakfın kurucularından, ve Laz Kültürü ve Alfabesi ile ilgili bir çok kitap ve Eser yazan, Yılmaz Avcıyı andı.

8 Kasım 2016 Saat: 19:11
Sima Laz Vakfı ,Yılmaz Avcıyı Andı
Sima Laz Vakfı ,Yılmaz Avcıyı Andı

Sima Laz Vakfı, 50 gün önce vefat eden, Vakfın kurucularından, ve Laz Kültürü ve Alfabesi ile ilgili bir çok kitap ve Eser yazan, Vakfın kuruluşundan itibaren büyük desteği olan Yılmaz Avcıyı Başiskele sahilinde MİTZA Kafede toplanarak andı.

Toplantıya Vakıf Başkanı Orhan Bayramin, Yönetim kurulu, Kadın Kolları,Danışma Kurulundan MARSİAD Başkanı Bahri Odabaş, Kocaeli eski İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu,Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr.Şenol Ergüney, Orman Su işleri İstanbul Bölge Müdür Yardımcısı Kerim Gençoğlu, Gölcük Orman İşletme Müdürü Hamdi Kaptanoğlu, İşadamları ve Vakıf üyeleri katıldı.

Yılmaz Avcı için Okunan Kuran-i Kerim ardından duasını Müftü Mehmet Sönmezoğlu yaptı.

Duadan sonra yapılan Kahvaltının ardından herkes kendini tanıtarak Laz Dili ve Kültürünün yaşatılarak gelecek nesillere aktarılması için görüş ve önerilerini aktardı.

Vakıf Başkanı Orhan Bayramin yaptığı konuşmada Yılmaz Avcının hizmetlerini anlatarak o görevini layıkıyla yaptığını.

Eserlerinin kalıcı olduğunu, bundan sonra Laz Dili ve Alfabesi Kursları açacağız, öğrenmek isteyenler lütfen Vakfımıza başvursunlar dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat