Özdilek

Güncel

Sirmen Belsayı Gezdi

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

İzmit Büyükşehir Belediyesi eski başkanlarından ve CHP Kocaeli eski milletvekillerinden Sefa Sirmen, kendi başkanlığı döneminde yapılan Belsa belediye hizmet binasını yıllar sonra ziyaret etti.
BELSA’NIN YENİ HALİNİ BEĞENDİ
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a nezaket ziyareti amacıyla Belsa’ya gelen Sirmen, Belsa’nın çok uzun bir geçmişi olmamakla birlikte İzmit ve Kocaeli  için derin izler taşıdığına dikkati çekerek; “Kentin tarihinde çok önemli kararların alındığı bir binadan söz etmekteyiz. Belsa gibi, artık bu kente mal olmuş bir binanın atıl durumda kalması en çok bizleri üzerdi. Görüyorum ki, çok güzel bir şekilde yeniden dizayn edilmiş. Umarım sizler de bu kentin geleceği için çok güzel ve hayırlı kararları bu binada alırsınız, bizler her zaman sizlere destek olmaya hazırız” dedi. Başkan Doğan da, Sirmen’e ziyareti nedeniyle teşekkür ederek; “ Bu ziyaret beni çok mutlu etti. Elbette ki, sizler gibi tecrübeli insanların fikirlerine her zaman başvuracağız. Belsa da önemli kararlar alarak, bu misyonunu bir anlamda devam ettiriyor. Gölkay Park, Cephanelik Spor Kompleksi ve Kadın Sosyal Yaşam Merkezi için kararları Belsa’da almanın gururunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu. Sefa Sirmen’e eşlik eden heyette CHP eski ilçe başkanı Necdet Çetinak, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Şaban Sarıgülle ve Av. Merih Kuruçelik yer alırken, Başkan Doğan konuklarına Belsa’yı gezdirdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat