Özdilek

Güncel

Sirmen’de şeytan tüyü var

Basın toplantısında gündemi değerlendiren Selman Yıldırım, “Seçimleri biz kazanacağız. Sirmen’de şeytan tüyü vardır. Karaosmanoğlu, onunla Nevzat Doğan’dan daha iyi anlaşır” dedi

18 Mart 2014 Saat: 17:45
Sirmen’de şeytan tüyü var
Sirmen’de şeytan tüyü var

CHP İlçe Başkanı Selman Yıldırım, haftalık basın toplantısında, gündemi değerlendirdi. Yaptıkları mitinglerde taşımacılık yapmadıklarını söyleyen Yıldırım, organizasyonlara CHP'nin düşüncelerini öğrenmek isteyenlerin katıldığını söyledi. Kentin CHP’nin seçimi kazanacağına inandığını söyleyen Yıldırım, “Başarımızın temelinde de bu inanç var” dedi.

 

Son seçim döneminde yapılacak olan çalışmalardan söz eden Selman Yıldırım, “Büro açılışlarımız olacak. Ayrıca Pazar günü Mehmet Ali Paşa’da büyük bir program düzenleyeceğiz. Horuzum Köyü’ndeki köy toplantımız görkemli geçecek. Salı günü de Kibariye konseri düzenleyeceğiz. 29 Mart Cumartesi günü ise Perşembe Pazarı'nda büyük bir miting yapmak için seçim kuruluna başvurduk. 20 bin kişiyi oraya zaten toplarız” dedi.

 

Seçim çalışmalarını değerlendiren Selman Yıldırım, AKP’nin anketleri manipüle ettiğini söyledi. 2009 seçimlerindeki AKP anketlerinin 5 puan yanıldığını söyleyen Yıldırım, “CHP’yi yüzde 34 kendilerini yüzde 44 göstermişlerdi. Ancak biz yüzde 38, AKP yüzde 39 aldı. Anket firmaları yanlış sonuçlar çıkartıyor. Biz eksiklerimizi görüyor ve müdahale ediyoruz. İbrahim Bey, partili kanaat önderlerine telefonla baskı yaparak süreci yürütüyor. İzmit’te çok öndeyiz. Seçimi kaybetme riskimiz yok” dedi.

 

Bayrak krizi ile ilgili Kaymakam Osman Kaymak ile görüşerek sıkıntılarını ilettiğini söyleyen Yıldırım, şöyle devam etti: “AKP'nin bayrak asmayı durdurduğunu, izinsiz bayrakların da indirileceğini söyledi. Bizim izin aldığımız yerlerde bile bayraklarımızı indirdiler. Yapan ise belli değil. D-100 karayolu üzerinde Nevzat Doğan ve Karaosmanoğlu’nun afişleri hakim. Ben o binaların hiçbirine para verdiğini düşünmüyorum. İktidar olmanın avantajını kullanarak, vatandaşı senin binana bayrak asacağım diye arıyorlar.”

 

Nevzat Doğan’ın projelerini de eleştiren AKP İzmit Belediye Başkan Adayı Nevzat Doğan'a yüklenen Selman Yıldırım, “Kitapçıktaki projeler kopyala-yapıştırla alınmış. 5 yılda buna benzer projelerden 1 ya da 2 tane yapmış olsaydı bizde evet tecrübesi var derdik. Fakat onlara göre çorba çeşmesi bir vizyon projesi” dedi.

 

Doğan’ın projelerini de eleştiren Yıldırım şöyle devam etti: “Projeleri içinde bir tek Kadın Sosyal Merkezi önemli. O da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın projesidir. Bakanlık, bütçeyi belediyeye aktararak her il merkezinde böyle bir yatırım yapılmasını talep etti. Belediye sadece yer göstermiştir. 5 yıllık tecrübeleri ile çağdaş, modern projelerin gerçekleştirilmesini bekleyemeyiz.”

 

İbrahim Karaosmanoğlu'nun, Sefa Sirmen ile ilgili söylemlerini de değerlendiren Yıldırım, “Karaosmanoğlu, ulaşım hakkında benim imzam olmadan hiçbir projeyi yapamaz diye konuşuyor. Ancak öyle bir durum söz konusu bile olamaz. Biz projemizi götürür koyarız önüne. Daha iyi bir projesi yoksa onaylamama durumu olamaz. Devletin genel bütçesinden ulaşım yatırımları için yüzde 6 pay alınıyor. Karaosmanoğlu'nun Sefa Sirmen'le iyi anlaşacağını düşünüyorum. Sefa Bey'de şeytan tüyü vardır. Ben inanıyorum ki, Karaosmanoğlu, Sefa Bey'le Nevzat Doğan'la anlaştığından daha iyi anlaşacaktır” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat