Özdilek

Güncel

Sirmen’in Kulmahmut keyfi

Şehir merkezinde ziyaretlerini sürdüren CHP İzmit Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen, sık sık da köylere gidiyor.

15 Aralık 2013 Saat: 17:30
Sirmen’in Kulmahmut keyfi
Sirmen’in Kulmahmut keyfi

CHP İzmit Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen, dün akşam İzmit’e bağlı Kulmahmut köyüne gitti, gördüğü büyük ilgiden de çok mutlu oldu, keyiflendi. Kulmahmut  ziyaretine CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, CHP eski İlçe Başkanı Alpaslan Seymen,  İlçe Kadın Kolları Başkanı Hale Meriç, Belediye Başkan aday adayı Prof.Dr.Cüneyd Özkürkçügil, Meclis üyesi aday adayları Nuriye Kazaner ve Nesrin Toker de katıldı.

ÇEVRE KÖYLERDEN DE GELEN OLDU

Köy muhtarı İsmail Kamış’ın mancarlı pide ve etli-pilav ikramıyla ev sahipliği yaptığı ziyarette Fethiye, Hakkaniye, Süverler, Şahinler, Kaynarca, Bulduk, Böğürgen, Çağırgan, Sepetçi, Nebihoca ve Gökçeören köylerinden yaklaşık 300 kişi de hazır bulundu. 

30 Mart’ta yapılacak seçimlerde 5 yıl köylere hizmet getirecek Belediye Başkanı ve Meclis üyelerinin seçileceğini hatırlatan CHP İzmit İlçe Başkanı Yıldırım, “Köylülerimiz, İzmit Belediye Başkanlığı için ilk kez oy kullanacak. AKP’li yönetimler, köylerimizde çiftçilik yapan, hayvancılık yapanları mağdur etti. Biz, sizin mağdur olmanızı istemiyoruz. Daha fazla mağdur olmamak için el ele vererek Sefa Sirmen’e oy verin, destek verin ki bizde size sahip çıkalım, köylerimize hizmetler yapalım” dedi.

SİRMEN: “KÖYLERİ İHMAL ETMEDİK”

Köylülerin alkışları eşliğinde konuşan Sefa Sirmen, 1989 yılından itibaren 15 yıl belediye başkanlığı yaptığını hatırlattı, köylere yaptıkları hizmetlerden söz etti.

Sirmen, “ Benim belediye başkanlığı yaptığım dönemde, köyler bize bağlı olmamasına rağmen, önemli hizmetler yardımlar yaptık. Köylerimize hizmet bizim görevimiz olacak. Köyde yaşayan gençlerimizin, kadınlarımız ve çiftçilerimizin dertleri, bizim derdimizdir. “dedi.  Şimdiye kadar verdikleri sözleri hep yerine getirdiklerini aktaran Sirmen, 30 Mart’tan sonra belediyelere geçecek olan köy meralarını köylülerin istekleri doğrultusunda değerlendireceklerini söyledi. Önümüzde günlerde, projelerinin yer aldığı broşürlerinin dağıtımını yapacaklarını söyleyen Sirmen, “İneklerinizin içtiği suyun parasını bile sizden alıyorlar. Biz sizi koruyacağız.” diye konuştu. Sirmen’in çevresini saran köylülerle sohbet ederken, gördüğü ilgiden son derece memnun olduğu da gözlerden kaçmadı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat