Özdilek

Güncel

SİRMEN, “MAHALLELERİN TÜM SORUNLARI ÇÖZÜLECEK”

CHP İzmit Belediye başkan Adayı Sefa Sirmen, mahalle sakinleri ile görüşmelerini aralıksız sürdürüyor. Mahalle ziyaretlerini sürdüren Sirmen, bugün de Serdar Mahallesinden bir gurupla biraraya geldi

31 Ekim 2013 Saat: 20:13
SİRMEN, “MAHALLELERİN TÜM SORUNLARI ÇÖZÜLECEK”
SİRMEN, “MAHALLELERİN TÜM SORUNLARI ÇÖZÜLECEK”

Serdar Mahallesi Ferdi Yalın'ın öncülüğünde Serdar Mahallesi sakinleriyle İlçe binasında kabul eden Sirmen, 30 Mart’tan sonra İzmit’te yeni bir dönemin başlayacağını, Serdar mahallesinden de büyük destek beklediğini söyledi.

Sirmen, İzmit’in yeniden eski parlak günlerine dönmesi için projeler hazırladıklarını, kayıp yılların telafi edilmesi için çok çalışacaklarını söyledi. Hepsine büyük sevgi beslediği her Serdarlı’dan destek, 30 Mart’ta partisine oy beklediğini ifade eden Sirmen, “ben de bu kente vefa borcumu yeniden büyük hizmetler yaparak ödeyeceğim. Herkesin mutlu olmasını sağlamak bir Sefa Sirmen’in en büyük hedefidir” dedi.

Mahalle sakinleri  ise yaptıkları konuşmalarda,Sefa Sirmen'e hem İzmit’in sorunları hem de mahallenin sorunlarının çözülmesinde güvendiklerini ifade ederek, birlikteyiz mesajı verdiler . Sirmen,  mahalle sakinleriyle uzun süre sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat