Özdilek

Güncel

Sivil İnisiyatif Kent bayramlaşmasını Fethiye Caddesinde Yapacak

2004 Yılında Kocaeli’de bulunan çok sayıdaki Sivil toplum kuruluşları tarafından başlatılan, orijinal adı Kocaeli Kent bayramlaşması olan,her yıl Bayramın 1.ci günü kutlanan “kent bayramlaşmasına siyasetin gölgesi ayrılık getir

12 Ekim 2013 Saat: 21:05
Sivil İnisiyatif Kent bayramlaşmasını Fethiye Caddesinde Yapacak
Sivil İnisiyatif Kent bayramlaşmasını Fethiye Caddesinde Yapacak

Sivil İnisiyatif basın açıklaması şöyle:

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI TARAFINDAN İcrasına başlanıp,ÖNCE KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BALADİYEESİ VE SONRADAN KOCAELİ VALİLİĞİNİN İçinde yer aldığı,TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLAN, KOCAELİ KENT BAYRAMLAŞMASI, Son 3 Bayramda KURUCU VE BAYRAMLAŞMANIN SAHİBİ SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI DIŞLANARAK SİYASALLAŞTIRILMIŞTIR.

Dişlanan Sivil Toplum kuruluşları,AK PARTİYİ UYARMAMIZA RAĞMEN SİVİL TOPLUM ÜZERİNDEKİ DİKTATATÖR VARİ BASKISINI SÜRDÜREREK YANLIŞTAN GERİ DÖNMEMESİ NEDENİ İLE Geçen Bayramda açıkladığımız üzere Baskıya boyun eğmeyen,KENT BAYRAMLAŞMASININ GERÇEK SAHİPLERİ olarak Bayramın ikinci günü saat 12.00 de İZMİT FETHİYE CADDESİNDE gerçekleştireceğimiz  KENT BAYRAMLAŞMASINA TÜM SİYASİ PARTİ,SİVİL TOPLUM KURULUŞU,HALKIMIZ,SİVİL VE ASKERİ ERKAN VE BASIN VE YAYIN KURULUŞLARIMIZI DAVET EDİYORUZ.

Milletin parasından  oluşan bütçemiz olmadığı için ağır ikramlarda bulunamayacağız ancak alın teri ile ürettiğimiz,YÖRESEL VE ULUSAL ÜRÜNÜMÜZ,FINDIKLI PİŞMANİYE,FINDIKLI ÇİKOLATA,FINDIKLI ŞEKER VE FINDIKLI LOKUM İKRAM EDİLECEKTİR.

 

Ulaşamadığımız siyasi parti ve Sivil Toplum kuruluşlarını ve halkımızı, samimi ve sade ,protokolsüz Bayramlaşmaya davet eder saygılar sunarım.

İLETİŞİM:0541 2457351-0542 245777

 

 

                                                                                       Bahri ODABAŞ

                                                                            KOCAELİ SİVİL İNİSİYATİF PLATFORMU ADINA

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat