Özdilek

Güncel

Soba patlaması 1 can aldı

Körfez’de meydana gelen olayda ısınmak için sobaya benzin döken 4 çocuk, sobanın patlaması sonucu ağır şekilde yaralandı. Yaralı çocuklardan Dicle Kaya tedavi gördüğü hastaneye yaşamını yitirdi.

23 Şubat 2015 Saat: 18:17
Soba patlaması 1 can aldı
Soba patlaması 1 can aldı

Edinilen bilgilere göre; Körfez Tütünçiftlik mahallesinde yaşları 5 ila 6 arasında değişen Evin Kaya, Dicle Kaya, Merve Kaya ve Baran Kaya isimli çocuklar, aileleri yanlarında olmadan soba yakmak istedi. Üşüyen çocuklar iddiaya göre sobaya yanar vaziyetteyken içerisine benzin döktü. Benzinin döküldüğü anda bir anda patlayan soba ile neye uğradıklarını şaşıran çocuklar ağır şekilde yaralandı.


Patlama üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi çağrıldı. İtfaiye ekipleri patlama sonucu meydana gelen yangını kısa sürede kontrol altına alarak söndürdü. Patlama sonucu yaralanan çocuklar ambulanslarla hemen Derince Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.


Hastanenin yanık tedavi bölümünde tedavi altına alınan Dicle Kaya, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer üç çocuğun ise travma bölümünde tedavilerinin devam ettiği kaydedildi. Durumlarının ağır olduğu öğrenilen çocuklar için tüm hastane seferber oldu. Polis ekipleri yaşanan olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat