Özdilek

Güncel

Son umut yine Milli Piyango

Yılbaşına günler kala Milli piyango satıcılarının yüzü gülüyor. Umudunu Milli Piyango’ya bağlayan vatandaş satışları ikiye katladı.

29 Aralık 2014 Saat: 17:57
Son umut yine Milli Piyango
Son umut yine Milli Piyango

Ülkemizde gelenek haline gelen Milli Piyango çekilişini büyük umutlarla bekleyen halk yine milli piyango biletlerine akın etti. İzmit Fethiye Caddesi’nde 23 senedir Milli Piyango bileti satan Necla Kocaman satışların oldukça iyi olduğunu belirterek, “Her sene kazandığım parayı bu yıl ikiye katladım. Satışlar gayet iyi gidiyor kimse nankörlük yapmasın” dedi.

 

‘BİLET KALMAYACAK’

Çeyrek Milli Piyango biletlerinin daha fazla satıldığını söyleyen Necla Kocaman, “Senelerdir piyango çeyrek bilete çıktığı için herkes ondan alıyor. İnşallah yine çeyrek bilete çıkar da dört kişi paradan faydalanır” ifadelerini kullandı. Elindeki biletlerin azaldığını da sözlerine ekleyen Kocaman, “Elimdeki bilet neredeyse bitti. Almayanlar da acele etsin piyasada bilet kalmayacak. Milli Piyango’nun bu seneki ikramiyesi büyük diye herkes bilet alıyor” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat