Özdilek

Güncel

SÖNMEZ, AVLUBURUN’A KONUK OLDU

CHP Kartepe Belediye başkan adayı Yaşar Sönmez, oluşturulan ekiplerle kendilerini anlatmak ve destek istemek için tüm kapıları çalıp evleri ziyaret ederken, köyleri de ihmal etmiyor.

19 Aralık 2013 Saat: 12:48
SÖNMEZ, AVLUBURUN’A KONUK OLDU
SÖNMEZ, AVLUBURUN’A KONUK OLDU
Uzunçiftlik Belediye Başkanlığı döneminden bu yana köylülerle  yakın bağları olan ve köylüler tarafından tanınan Yaşar Sönmez, her fırsatta köylerde de evlere konuk oluyor. Dün Sönmez  de Avluburun köyünde bir eve konuk oldu. Çevredeki  komşularında katıldığı ev toplantısında açıklamalarda bulunan Sönmez, kendi ailesi gibi gördüğü köylülerden büyük destek beklediğini söyledi. Kocaeli’nin eski köylerinden olan Avluburun Köyün eksikleri konusunda bilgiler alan Sönmez, vatandaşların Sağlık Ocağının haftada bir gün açıldığını ifade etmeleri karşısında, Sönmez, “Kapı kapı gezip sorunları bizzat  yerinde tesbit ediyorum. Bizim görevimiz herkese yaşadığı yeri yaşanabilir ve en az sorunsuz kılmaktır. Göreve geldiğimizde, Avluburun için de yeni bir sayfa açacağız. Bir evladınız olarak tüm köyün desteğini istiyorum  ”dedi.
 
 
 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat