Özdilek

Güncel

SÖNMEZ, “Eğitim hepimizin ortak paydasıdır”

CHP Kartepe Belediye Başkan adayı Yaşar Sönmez, bir taraftan eski beldelerde halka evlerde ve işyerlerinde buluşarak projelerini, Kartepe için planladıkları hizmetleri anlatırken, diğer taraftan da eğitim için Aile Birliklerini ziyaret ediy

14 Aralık 2013 Saat: 13:51
SÖNMEZ, “Eğitim hepimizin ortak paydasıdır”
SÖNMEZ, “Eğitim hepimizin ortak paydasıdır”
Sönmez ilk olarak Dürdane Özdilek İlköğretim Okulu aile Birliği’nin Özdilek’teki  kahvaltısına katılarak eğitime katkı anlamında görüş-alış verişinde bulundu. Sönmez, “Eğitim hepimizi ortak paydasıdır. Olaya siyasi olarak bakmıyoruz Bu yüzden, tüm aile birliklerimizi ziyaret etmek, onları dinmekten mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.
Sönmez’in ikinci durağı ise,  Arslanbey Pakmaya Muzaffer İncekara ilkokulu  oldu. Okul Aile Birliği’nin daveti üzerine gerçekleştirilen ziyarette   CHP Kadın Kolları başkanı Nurcan Kurşunluoğlu, Meclis üyesi adayı Zekeriya Topal, Mahalle Temsilcisi Ümit Sarı  ve il yöneticisi Ferda Gözütoz de hazır bulundu. 
EĞİTİME KATKI PROJELERİ GELİYOR
Sönmez, Okul müdürü Halil İbrahim Alkan’a da nezaket ziyaretinde bulunurken,  Okul Aile Birliği üyeleri Ayşe Yerli, Nuri Batu, Dilek Gündoğan ve  Seniha Köroğlu’na Kartepe okullarına  destek projesi hazırladıklarını, göreve gelmeleri durumunda bunları uygulayacaklarını anlattı. Sönmez, “Eğitime, öğretmen ve öğrencilerimize yapılan yatırım, Kartepe’nin geleceğine yapılan yatırımdır.  Kartepe’nin eğitiminin daha az sorunsuz olması için hem okula hem ailelere destek olunması gerekiyor. Bu ise komple bir proje gerektirir. Hem okula, hem öğretmenlerimize hem de ailelere yönelik güzel projelerimiz var” dedi.
Okul Aile Birliğinin sorularını da yanıtlayan Sönmez, her okulun sorunlarını yakından öğrenmek istediklerini, bu yüzden aile birliklerini ziyaret etmeyi çok önemsediklerini vurguladı.
 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat