Özdilek

Güncel

Sorunlarımızı dillendiremiyoruz

5 Nisan Avukatlar günü nedeniyle açıklama yapan Baro Başkanı Tamer Solakoğlu, ülkemizdeki demokratik eksiklikler ve hukuk sorunları nedeniyle avukatların kendi sorunlarını dillendirmeye sıra bulamadığını belirtti.

5 Nisan 2014 Saat: 18:09
Sorunlarımızı dillendiremiyoruz
Sorunlarımızı dillendiremiyoruz

5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle, Kocaeli Barosu’na bağlı avukatlar, valilik binası önündeki Atatürk anıtının önüne çelenk bıraktı. Büyük önder Atatürk ve silah arkadaşları için saygı duruşu ile başlayan programda Baro Başkanı Tamer Solakoğlu bir konuşma yaptı. Türkiye’de demokrasi eksikliklerinin ve hukuk sorunlarının olduğunu vurgulayan Solakoğlu, bu problemlerden dolayı, avukatlık mesleğinin sorunlarını dillendirmeye fırsat bulamadıklarını kaydetti.

Solakoğlu şunları kaydetti: “Avukatlar Günü olarak kutladığımız bugünde, mesleğimizin sorunlarını dile getirip tartışmamız gerekirken, ülkemizin demokratik hukuk devleti olmasına ilişkin sorunların yoğunluğu nedeniyle, meslek sorunlarımızı dile getirmeye fırsat bulamıyoruz. Kocaeli Barosu olarak, demokratik hukuk devletinin tam olarak işletildiği, hukuk önünde hesap verebildiği bir ülke yaratma yönündeki çabamızı avukatlar gününde sizlerle paylaşmayı borç bilirim.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat