Özdilek

Güncel

“Sosyete” Birlik

10 yıldan buyana kentin takımı Kocaelispor’dan günahlarını bile esirgeyen ilimizin AKP’li yöneticileri, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın emriyle kendileri tarafından kurulan Kocaeli Birlikspor’u ihya ediyorlar.

1 Eylül 2014 Saat: 17:24
“Sosyete” Birlik
“Sosyete” Birlik

Türkiye’de en çok küme düşme acısını yaşamış yaşlı futbolcuları büyük paralar ödeyerek transfer eden Kocaeli Birlikspor için en son model otobüs tahsis edildi. Kırmızı-Beyazlı takım bu hafta sonu Bandırma deplasmanına benzeri büyük kulüplerde bile olmayan bu lüks otobüsle gidecekler.

KOCAELİSPOR SÜRÜNMÜŞTÜ

AKP döneminde Süper Lig’den amatör kümeye kadar düşürülen kentin takımı Kocaelispor, yıllarca araç konusunda da süründürülmüştü. Bir dönem Büyükşehir Belediyesi Yeşil-Siyahlı kulübe şehir içi minibüsü niteliğinde bir araç vermiş, geçen sezonun ikinci yarısında İzmit Belediyesi, çok eski model bir otobüs tahsis etmişti. Kocaelispor takımı bu köhne minibüs ile seyahat ederken sık sık arıza yüzünden yolda kalmıştı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat