Özdilek

Siyaset

SP Gebze İlçe Kuzuluk’ta

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Saadet partisi Gebze ilçe teşkilatı ilçe yönetimi, gençlik kolları, hanım kolları ve mahalle yönetimlerinden oluşan 300 kişilik bir ekiple kuzulukta 2 günlük parti içi eğitim yaptı.

Yapılan eğitimde Sp yüksek istişare kurulu başkanı Oguzhan Asiltürk Sp genel başkanı prof dr Mustafa Kamalak sp genel başkan yardımcısı Birol Aydın sp genel başkan yardımcısı Muhittin Yıldırım genel idare kurulu üyesi Şinasi Başaran Milli gazete genel yayın yönetmeni Mustafa kurdaş Siyaset, ekonomi, uluslar arası ilişkiler, medya, iletişim ve halkla ilişkiler , saadet partisinin temel esasları konulu dersleri verdiler.

Eğitim kampının kapanış ve değerlendirme konuşmasını yapan Sp Gebze ilçe başkanı Nurettin Çelik şunları söyledi: 2 gün boyunca teşkilat mensuplarımızın her birine özel hayatlarında ufuk açacak, teşkilat çalışmalarında ise bize yol gösterecek önemli dersler ve seminerler gördük. Teşkilat olarak buğün dünden daha güçlüyüz ve daha azimliyiz. Gebzeye dönünce herkes sorumlu olduğu alanlarla ilgili çalışmalara başlayacak. Hedefimiz hakka dayanan davamızı tüm Gebze halkına en iyi şekilde ulaştırmaktır.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat