Özdilek

Güncel

SP, Kartepe’de Aras’a emanet

Saadet Partisi Kartepe Belediye Başkan adayı Mehmet Aras, adaylık açıklamasında iktidar partisi AKP’ye sert göndermede bulundu. Aras “Plakamızı okutacağız” dedi.

25 Aralık 2013 Saat: 11:15
SP, Kartepe’de Aras’a emanet
SP, Kartepe’de Aras’a emanet

2014 yerel seçimleri öncesinde SP Kartepe Belediye Başkan adayı eski İl Başkanı Mehmet Aras oldu. İl başkanlığında düzenlenen basın toplantısıyla Aras’ın adaylığı resmen açıklandı. Adaylık açıklamasında söz alan SP Kartepe İlçe Başkanı Cevdet Çepil, “Göreve geldiğimiz bu yana elimizden gelen çalışmaları yapıyoruz. İlçe başkanlığı görevimizi aldıktan sonra Mehmet abiyle görüştüm. Kendisinden yardım istedim. Musalla taşına kadar çalışmayı söyledi” dedi.

SEÇİMLERİ ALACAĞIZ

İlçe Başkanı Çepil “Bizde bundan cesaret alarak çalıştık. Hocamızın dediği gibi biz siyaset yapmıyoruz cihat yapıyoruz. Kazası olmayan tek şey cihattır. Atının üzerinde ölen mücahit gibi son nefesine kadar hocamızın yolundan gitmektedir. Siyasi karartı ülke gündemindedir. Yüzyıldır iktidar olacağını düşünenleri yanıltacağız. Kartepe’de seçimleri aldığımız zaman rüşvet alanda verende melundur yazılarını yeniden asacağız” açıklamasında bulundu.

HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ

SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu ise “Milletimize söz verdiğimiz gibi çalışıyoruz. Son 12 yıldır SP olarak yaşadığımız süreci başka partiler yaşamış olsalardı yerle yeksan olurdu. Milletin arkasında sadece biz kaldık. Milletimizi hak ettiği yere taşıyacağız. 30 Mart’ta yerel seçimler yapılacaktır. En iyi şekilde hazırlanıyoruz. Canını dişine takmaktayız. Milleti kucaklıyoruz. Ne sağda ne solda kimseyi bırakmıyoruz. Kartepe ilçe başkanlığı önemli çalışma yapmaktadır” dedi.

ÖMRÜ MİLLİ GÖRÜŞTÜR

İşini bilen ilçe başkanı vardır diyen Ejderoğlu “Kendisini tebrik ediyorum. Kartepe hak ettiği hizmeti almamaktadır. Halen daha köy durumundadır. Kentleşme yapılması gerekiyor. Bunu başaracak belediye başkan adayı çıkarılmıştır. Bütün ömrünü Milli Görüşe adamıştır. Abimiz belediye başkan adayı olmuştur. Gönlünü bu teşkilata açan Mehmet abimizi tebrik ediyoruz. Kartepe’de seçimleri almak için yola çıkıyoruz. Bunu yapacak tek parti SP’dir” açıklamasında bulundu.

ÜÇ AYLIK SÜREÇ

Mücahit Aras sloganları eşliğinde açıklama yapan SP Kartepe Belediye Başkan adayı Mehmet Aras “Yıllardır süren kapatmalara, balans ayarlarına rağmen milli görüş olduğu yerdedir. Adaylığım aylardır konuşuluyor. Aday oluyoruz. Neden aday oluyoruz? Rüşvete, yolsuzluğa, rantiyeye dur demek için, yetimin hakkını korumak için, Kartepe’de yaşayanların haklarını korumak için aday oluyoruz. 3 aydır neden adaylık süreci oldu. 3 gündür Ankara’dayım. Hocamızın vefatı sırasında kendisinin söylediği sözler hatırlatıldı” dedi.

SEKSEN YILLIK MÜCADELE

Aras “Şartlar ne kadar zor olursa olun çalışın dedi. Fatih Erbakan, istişareden çıktıysan babamın vasiyeti var demiştir. SP bizim partimizdir aday olman gerekir dedi. Erbakan hocamın 80 yıl boyunca yaptıkları herkes tarafından biliniyor. AKP kafasını gözünü kırmıştır. Bülent Arınç bunu itiraf etmiştir. Son 3 aydır başka kişi aday çıksın dendik. Evimi bastılar. Evimi yıkacaklardı” ifadesini kullandı.

GERDEKTEN ÇIKMIŞ

Belediye başkanı olunca rüşvet olmayacaktır diyen Aras, şöyle devam etti:  “Seçim döneminde gökteki ayı vaat edeceklerdir. Her şeyi vaat edeceklerdir. Seçmenlerimiz adayda ki adayın oturduğu ev ve yaşantısına bakmalıdırlar. İkincisi altında ki arabanın markası ve fiyatına baksınlar. 300 bin TL’lik araca binenler var. Mal beyanına bakmak gerekiyor. Belediye başkan adayı olanlar mal beyanında bulunması gerekiyor. Kartepe’de sağlık memuru bulunmuyor. Hastane yapılması gerekiyor. 200 kişilik hastane projesini zamanında hazırlamıştım. Vergi dairesi, adliye binası, noter bulunmuyor. Kahveler işsizlerden geçilmiyor. Nasıl iktidar olacağız? Bunlar gerdekten çıkmış yeni damat gibi yürüyorlar ama Milli Görüş geçiş üstünlüğü vardır. Plakamızı okutacağız.”  

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat