Özdilek

Güncel

Spastik Çocuklar Derneği’nin İftarına Yoğun İlgi

Kocaeli Spastik Çocuklar Derneği geçtiğimiz gün Yahya Kaptan yolu üzerinde ki Köseoğlu Fırın-Restaurant’ta iftar yemeği verdi.

23 Haziran 2017 Saat: 22:34
Spastik Çocuklar Derneği’nin İftarına Yoğun İlgi
Spastik Çocuklar Derneği’nin İftarına Yoğun İlgi

Dernek Başkanı Nurel Ergüneş’in önderliğinde yoğun katılımlı bir iftar proğramı gerçekleşti. Davetli olarak katıldığım iftarda, Kocaeli DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu ve il yöneticileri ile, DSP İzmit İlçe Başkanı Hülya Yıldırım ve ilçe yöneticileri, Kocaeli Turizm Derneği, Turizmci Cemile Fıçıcı, Kipa Hipermarketler zinciri Kocaeli İnsan kaynakları sorumlusu Halime Fıçıcı, Enka Kolejleri Sakarya Şubesi öğrencilerinden Yaren Ayaz, Güçlü Genç Liderler Derneği Başkanı Ersel Kaçar ve yönetimi hazır bulundu. İftar Proğramına, dernek yönetimi ve üyeleri ile Spastik Çocuklar ve aileleri de yoğun ilgi gösterdi.

Kocaeli Spastik Çocuklar Derneği Başkanı Nurel Ergüneş konuşmasında, katılımlarından dolayı misafirlerine teşekkürlerini iletti. Katılımcı özel gereksinimli bireylerin iyi durumda olduğunu ancak yüzlerce çocuğunun evden, yataktan çıkamaz durumda olduklarını da ekledi. Ergüneş, derneğe ve spastik çocuklara katkılarından dolayı Güçlü Genç Liderler Derneği Başkanı Ersel Kaçar’a plaket taktiminde bulundu.

Konukların güzel bir akşam geçirdikleri iftar yemeğinde, Başkan Nurel Ergüneş misafirleriyle tek tek ilgilendi.

Haber: Veysel Kavrayan

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat