Özdilek

Güncel

Su ve Sabun El Ele Verdi! Mikropları Yendi

İzmit Seka Devlet Hastanesi C Blok poliklinik binasında Dünya Sağlık Örgütü'nün de desteklediği “5 Mayıs Dünya El Hijyeni Günü” nedeniyle el hijyeni standı kuruldu.

12 Mayıs 2017 Saat: 18:02
Su ve Sabun El Ele Verdi! Mikropları Yendi
Su ve Sabun El Ele Verdi! Mikropları Yendi

Enfeksiyon Kontrol Komitesi Hemşireleri Sevdiye Recepoğlu ile Nergiz Şen’in hazırladığı standa, Hastane Yöneticisi Op.Dr.Sadullah Kıvanç Tunç, Başhekim Yardımcısı Uz.Dr.Özlem Haşim, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Canan Yılmaz, Müdür Yardımcısı Semiha Dağdelen, Birim Sorumlusu Elif Yalçın ve Kalite Direktörü Selma Nizamoğlu da katılım sağladı. 
Hasta, hasta yakınları ve hastane çalışanlarının yoğun ilgi gösterdiği stantta; el yıkamanın önemi, teknikleri anlatılarak ücretsiz el dezenfektanları, el hijyeni broşürleri ve çeşitli ikramlar dağıtıldı. Ayrıca el dezenfektanının etkin kullanılıp-kullanılamadığını gözlemlemek amacıyla Ultraviyole Işık içeren cihaz İle el hijyeni kontrolü yapıldı. 
Hastane Yöneticisi Op.Dr.Sadullah Kıvanç Tunç konuşmasında “Su ve Sabun El Ele Verdi Mikropları Yendi’’ sloganımızla ; el hijyeninin hastane enfeksiyonlarını önlemede en etkin, en kolay, en pratik ve en ucuz yol olduğunu vurguladı. 
Halkımızda ve çalışanlarımızda el hijyeni farkındalığı yaratmak amacıyla bu organizasyonu gerçekleştirdiğimizi belirtti. Konuşmasının sonunda emeği geçen herkese teşekkür etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat