Özdilek

Güncel

Sünnet teşekkürüne geldi

Kandıra Belediyesinin düzenlediği sünnet şöleninin ardından Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’e aileler ve sünnet olan çocuklar tarafından teşekkür ziyaretine geldiler.

26 Ekim 2017 Saat: 07:52
Sünnet teşekkürüne geldi
Sünnet teşekkürüne geldi

Geçtiğimiz hafta sonu Kandıra Belediyesi tarafından gerçekleştirilen sünnet şöleni etkinliği dolayısıyla Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’e teşekkür ziyaretleri sürüyor. Yeni sünnet olan Mert Ali Bebek ve ailesinin yaptığı ziyarette keyifli anlar yaşandı. Başkan Köken’in yakından ilgilendiği Mert Ali, sünnet şöleninde çok eğlendiğini ve arkadaşlarına anlatacağı bir çok güzel anı biriktirdiğini ifade etti.

Başkan Ünal Köken, Belediyemiz tarafından her yıl düzenlediğimiz sünnet şölenimizde hem çocuklarımız hem de aileleriyle bir araya gelmekten, onların sevinçlerini paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz dedi.

Gençlerimizin ve çocuklarımızın geleceği için her geçen yıl bir adım daha ileriye gidecek ve sağlıklı, mutlu ve başarılı nesillerin yetişmesinde elimizden gelen gayreti göstereceğiz diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, sünnet olan yavrularımızın rabbim damatlığını da görmeyi nasip etsin dedi.

Etiketler: Ünal Köken,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat