Özdilek

Güncel

Taner Karagül Yaklaşan Seçimleri Değerlendirdi

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

MHP Kartepe İlçe Başkanı  Taner Karagül Yaklaşan seçimleri yaptığı basın toplantısında değerlendirdi.

Taner Karagül: "Genel seçimlerde teşkilatımız tüm Türkiyedeki teşkilatlarımız gibi seçime hazırdır gerek il teşkilatımız gerek genel merkezimizle birlikte kordineli çalışmalarla vatanımızın için son derece önemli olan genel seçimlere hazır olduğumuz konusunda halkı bilgilendirmek isterim.

M.H.P  ideolojisinden taviz vermeyen bir kitle partisidir Çizgimiz,vizyonumuz,dün gibi aynıdır ve yarınlar için çığ gibi büyümektedir

halkımızda kabul görüyoruz ve bütünleşiyoruz partimiz Cumhuriyet ilkeleri ile Devlet sistemi  ile promlemi omadığını gören halkımız partimize teveccüh göstermektedir Türkiyenin sorunlarını çözüme kavuşturacak kadrolara sahip tek parti M.H.P dir .

 

Ülkemiz son sekiz yılda çok tehlikeli süreçlerden geçmektedir bu güzel vatanı parçalama hayalleri kuranların karşısında Önce Ülkem ve Milletim sonra Partim diyen Büyük devlet adamı Bilge Lİder DR .Devlet BAHÇELİ  Liderliğindeki M.H.P kadrolarının bulacağından hiç kimsenin şüphesi olmasın.

 

M.H.P Fikri ile zikri bir olan harekettir bizler ülkemizin neresine gidersek gidelim söylemlerimiz değişmez ülkünün coğrafyası olmaz bir ile gidip genel af demeyiz öteki ile gidip seçim barajı yüksekte demeyiz haburda yaşananlara karşı tutumuz nettir Halkımızın tüm hassasiyetlerinin farkında olan, ve buna göre refleks veren  tek başına iktidar ülkümüzün halkımız tarafından kabul gördüğümüzü görmek bizleri çok mutlu etmektedir.  TÜRK milletinin mensubuyum diyen tüm vatandaşlarımızı partimeze destek vermeye davet ediyorum." şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat