Özdilek

Güncel

Taşçı; Kumcağız Deresi Turizme Açılmalıdır

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

Kocaeli Kandıralılar Derneği üyesi Erol Taşçı, İzmitli dostlarını sahibi olduğu Kandıra Kumcağız Tatil Köyü Saygın Apart Otel Bahçesinde ağırladı.,

 

 

KBB Başkan Vekili İlyas Şeker ile İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan’ın özel davetli olduğu toplantıda konuşan Saygın Apart Otel sahibi Erol Taşçı; “Bölgemiz ile ilgili alınan kararlarda söz sahibi olan büyüklerime, toplantımızı şereflendirdikleri için şükranlarımı arz ederim. Bu vesile ile hatırlatmak isterim ki; Önümüzdeki Kumcağız Deresi, Şile ve Ağva Dereleri gibi turizme açılmalıdır. Köyün alt yapısı ile, her yıl en az üç defa birinci katların sel suları altında kaldığı evler ile ilgili acil tedbir alınmalıdır. Kumcağız Tatil Köyündeki evlerin tamamı yazlıkçılara kiraya verilmektedir. Bunların Maliye kaydı ile vergi gelirlerindeki kayıp ve kaçaklar önlenmeli, haksız rekabet ortadan kaldırılmalıdır.” dedi.

Kandıra’da yaşam kalitesi arttı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışmaları ile ilgili bilgi veren Başkan Vekili İlyas Şeker; “Nüfus yoğunluğuna göre hizmetler götürülüyor. Kandıra İlçe Merkezinde Doğalgaz, kaliteli içme suyu, arıtma, Köylerde; Çocuk oyun bahçeleri, meydanların yapılması, Klima, sıcak suyu ve gasilhane görevi yapabilen cenaze araçları, gurup yolların yapımı gibi hizmetler aralıksız verilmektedir. Kandıra sahillerinin de her türlü ihtiyaçları karşılanmaktadır.” dedi. Kandıralılar, İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan’ın açıklamalarını da dikkatle dinlendi.

Başkanlardan İlyas Şeker’e

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Alkan, eski Başkanlardan Günay Gülcü, Erdal Baykara ve Recep Yıldız birlikte KBB Başkan Vekili İlyas Şeker’e Kandıra ve Kandıralılar için verdiği hizmetler için teşekkür ederek, Derneğin hediye tabağını takdim ettiler.

Doçent olanlara kravat

Sakarya Üniversitesinde Yardımcı Doçent olarak görev yaparken akademik aşama kaydederek Doçent olan Kandıralı Akın Akıncı ve Mehmet Bayrak’a kravat hediye edildi. Aynı zamanda Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı olan Doç. Dr. Mehmet Bayrak’ın hediyesini KBB Başkan Vekili İlyas Şeker, Doç. Dr. Akın Akıncı’nın hediyesini İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan takdim etti.

Erol Taşçı’ya seramik tabak

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Alkan toplantıya evsahipliği yapan Kandıra Kumcağız Tatil Köyü Saygın Apart Otel sahibi Erol Taşcı’ya teşekkür ederek, Derneğin Seramik hatıra tabağını verdi.

Talepler Mahalli sanatçılardan

Yemek sonrası Mahalli sanatçılardan Kemence Üstadı Ramazan Beşdal ve söz üstadı İhsan Horos köyleri ile ilgili taleplerini türkülerle seslendirdiler. Geniş katılım

Kumcağız Tatil Köyü Saygın Apart Otel Bahçesindeki toplantıya;

KBB Başkan Vekili İlyas Şeker, İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan, Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Alkan, Başkan Vekili Av. Nayim Ulaş, Başkan Yardımcıları Günay Gülcü ve Erdal Baykara, Genel Sekreter Levent Yağız, Muhasip Üye Orhan Can, Denetim Kurulu üyeleri; Ahsen Okyar, İbrahim Yılmaz, Salih Horos, Recep Yıldız ve Salim Yaşar, Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyeleri; Doç. Dr. Akın Akıncı ve Doç. Dr. Mehmet Bayrak, son Kuruçeşme Belediye Başkanı Ali Kahraman, İl Genel Meclisi Üyesi Recep Şenol, İzmit Orhan Mahallesi Muhtarı Nazmi Balaban, Karaağaç Köyü Muhtarı Mehmet Elmacı, Ballar Köyü Muhtarı Yüksel Horos, Sağlık Grup Başkanlığından emekli Fevzi Genç, İsmail İlk, Mahalli sanatçılar Ramazan Beşdal ve İhsan Horos, Karaağaç Muhtarlık azası Haydar Kakıcı, Engin Çetinkaya, Murat Takla, eski İl Genel Meclisi üyesi Semih Sarıçay katıldı.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat